Tableau vam pomaže u razumijevanju vaših podataka

Tableau je drag and drop alat koji omogućava analizu podataka svim korisnicima, bez obzira na njihovo dosadašnje iskustvo. Tableau je self-service aplikacija za BI koja će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Tableau Desktop

Omogućava korisnicima povezivanje s velikim količinama podataka različitog formata i nikad bržu izradu vizualizacije. Baze podataka, tablice, pa čak i izvori velikih podataka lako se pretvaraju u izvješća, vizualizacije i dashboard-e i do 10 puta brže u odnosu na tradicionalne BI sustave.

Tableau Server

Omogućava objavljivanje izvješća i dashboarda na poslovni Tableau Server u kojem možete raditi s podacima i surađivati izravno u web-pregledniku ili na tabletu. Putem e-maila podijelite sa svojim suradnicima i članovima tima informacije otkrivene u vašim podacima, postavite pitanja i podijelite svoja izvješća. To je nov i inovativan pristup u BI-u kojim se stvaraju live interaktivni vizualni izvještaji što ubrzava procese u analitici.

Tableau Online

Hoasted verzija Tableau Servera. Brz, fleksibilan i siguran BI u cloudu, koji omogućuje odgovore na pitanja o podacima i pristup dashboardima s bilo kojeg mjesta u svijetu, te brzo spremanje podataka iz Salesforce-a.

Povezivanje svih podataka

 • Podržava više od 100 izvora podataka (Excel, SQL database, Big Data)
 • Brzo spajanje više izvora podataka
 • Kreiranje in-memory rješenja za brzu analizu
 • Razmjena modela podataka sa ostalim korisnicima

Odgovor na poslovna pitanja interaktivnom analizom

 • Uočite trendove i korelacije, identificirajte prilike i donosite odluke bazirane na podacima
 • Izradite zadivljujuće vizualizacije podataka i interaktivne dashboard-ove koristeći „drag and drop“ funkcionalnost
 • Koristite napredne statističke značajke
 • Podijelite svoju priču sa suradnicima

Self service analitika

 • Dijelite modele podataka i vizualizacije u poslovnom okruženju
 • Omogućuje naprednu sigurnost podataka
 • Koristite mobilne uređaje za interakciju sa svojim podacima bilo gdje

Poslovna inteligencija je vaš službeni partner

Naši iskusni Tableau konzultanti pomažu vam razumjeti podatke bolje nego ikad prije, uzimajući u obzir vaše poslovanje, želje i potrebe te ih komponiraju sa snažnim vizualizacijama koje vam omogućavaju da zapazite trendove i uzorke u sekundi. Tableau transformira način korištenja podataka u rješavanju problema i pomaže vam da iskoristite puni potencijal podataka kako bi pozitivno utjecali na svijet.

Naše edukacije koje je izuzetno lako slijediti, poput Tableau Desktop Fundamentals  pomoći će vam da se upoznate s važnim konceptima i tehnikama koje se koriste u Tableau alatu i omogućavaju vam da od jednostavnih vizualizacija prijeđete na složenije. Edukacija je namijenjena za početnike ali i za sve one koji se već koriste Tableau alatom te žele usavršiti svoja znanja, a korisna je i za sve one koji rade s podacima neovisno o njihovom tehničkom predznanju ili znanju s područja analitike .