Zašto vam je potrebno analitičko rješenje?

Why do you need analytics solution
21. stoljeće, stoljeće je podataka, svakodnevno proizvodimo masivne količine podataka. Bez pravih alata i analitičkih rješenja, sa sigurnošću možemo ustvrditi da bi poslovanje teško napredovalo. Koje podatke trebamo potražiti, što nam je bitno, gdje se podaci nalaze, samo su neka od pitanja.

To je ,između ostaloga, i jedan od razloga zbog kojeg su poslovni analitičari traženi na svim razinama i u svim industrijama.

Međutim, mogu li analitičari kvalitetno doprinjet bez odgovarajućeg alata? Ako želite svoje poslovanje podići na višu razinu, morat ćete imati povjerenja u analitička rješenja.

Tri prednosti analitičkog rješenja za vaše poslovanje

  1. Ubrzajte proces donošenja odluka

Svakodnevno donosimo stotine odluka, neke jednostavne, neke s dalekosežnim posljedicama. Svaka odluka vodi nas u različitim smjerovima i ponekada imamo samo djelić sekunde da donesemo odluke koje su često važne s poslovnog aspekta. Zato je bitno da se možete osloniti na rezultate, troškove, izvješća i analitiku.

Analitičko rješenje može vam pomoći u donošenju bržih odluka na temelju podataka jer vam omogućuje automatizirana financijska izvješća ili izvješća za upravu i management.

Uz to možete izvesti ad-hoc analizu i stvoriti unaprijed definirane dashboardove i KPI-jeve. Budući da rješenje sadrži i komponente za planiranje i izvještavanje, omogućava vam usporedbu trenutnog stanja i zacrtanog plana.

Three ways your business can benefit from analytics solution

Sada se zapitajte koliko bi to unapriedilo vaše poslovanje  što bi značilo za vašu tvrtku?

Brže donošenje odluka može vas natjerati da djelujete brže, štedite vrijeme, efikasnije doprinosite a zaposlenici bi brže ostvarili svoje ciljeve.

Blog: Ključne komponente analitičkog rješenja

  1. Surađujte na svim organizacijskim razinama

Kako bi ostvarili zajedničke ciljeve vi i vaši suradnici morate surađivati, međutim, vaši kolege ne moraju nužno biti vaši podređeni što ponekad otežava delegiranje zadataka. Učinkovita suradnja zahtjeva konstantnu koordinaciju s ostalim suradnicima kako bi zadržali zajednički dugoročni cilj i fokus na rezultate.

Korištenje analitičkog rješenja za razmjenu ideja, uvida i delegiranja zadataka, to bi uvelike pridonjelo postizanju zajedničkih ciljeva i KPI-jeva.

To je uvjerljivo najjednostavniji način za konsolidaciju podataka i prilagodbu planiranja na svim organizacijskim razinama kako biste dobili jasan pregled i uvijek odabrali najpovoljnije poslovne odluke. Vizualizirajte, analizirajte i dijelite uvidljive podatke o svojim podacima s bilo kime u vašoj organizaciji.

konsolidirajte svoje podatke i prilagodite svoje planiranje na svim organizacijskim razinama kako biste dobili jasan pregled na vaše poslovanje i uvijek odabrali najpovoljnije poslovne odluke

  1. IMPLEMENTIRAJTE AGILAN PRISTUP

Sigurni smo da ste u svijetu IT-a našli na izraz agilna metodologija. Ako primjenimo agilnu metodologiju u ostale sfere poslovanja, analitičko rješenje možete primjeniti kako biste u svakodnevnom donošenju odluka bili u korak s trendovima. Analitičko rješenje daje vam tu mogućnost.

S napretkom tehnologije, postaje sve teže i zahtjevnije održavati konkurentsku prednost na tržištu.Postaje sve važnije imati jasnu viziju i strategiju i operativno izvršavati svaki  najmanji zadatak kako bi ostali na zadanom pravcu.

Želite znati više? Kontaktirajte nasPosljednje Blog objave

Svako rješenje sastoji se od različitih komponenti koje su zamišljene kako bi riješile specifični poslovni izazov. Postoje različita analitička rješenja, koja se mogu sastojati od različitih dijelova i imati više ili manje funkcionalnosti. U ovom blogu fokusirat ćemo se na PI Analytics solution i opisati sve komponente rješenja, njihovu zadaću i namjenu.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.