Tehnološki partneri

Tehnološki partneri

Partneri na tržištima u regiji čije tehnologije koristimo pri kreiranju rješenja za naše korisnike.

IBM

Mi smo IBM Platinum softver partner za područje Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije za grupu proizvoda koji spadaju u naprednu i prediktivnu analitiku, financijsko i operativno upravljanje učinkom, integracije i upravljanja podacima, te za IBM PureData sustave. Ostvarili smo Expert level za Data Science and Business Analytics i Hybrid Data Management  područja,  a naši konzultanti posjeduju stručna znanja o IBM tehnologijama koja su dokazana brojnim IBM certifikatima iz područja analitike. Posjetite IBM Partner microsite.

Informatica

Informatica Corporation je vodeći neovisni proizvođač softverske platforme za integraciju podataka. Informatica platforma osigurava tvrtkama sveobuhvatni, jedinstveni, otvoreni i ekonomični pristup informacijama i podacima u svrhu bolje kontrole troškova IT-a i povećanja konkurentne prednosti. Više od 3,700 tvrtki širom svijeta oslanja se na Informaticu za pristup svojim podacima i integraciju različitih podataka. Rezultat rada s Informatica platformom za integraciju podataka je potpuno povjerenje u interne podatke pohranjene u tradicionalnim ili cloud (SaaS) sustavima. Mi smo Informatica partner i regionalni distributer za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju.

Vertica

Ponosni smo partner za Verticu,  sljedeću generaciju SQL analitičkog sustava visokih performansi, koji je dostupan u tri oblika, kako bi zadovoljio potrebe svih korisnika: u Cloud-u, on-site ili na Hadoop-u. Vertica omogućuje 50 do 1000 puta brže procesuiranje upita nego ijedna druga data warehouse ili database tehnologija. Pruža mogućnost korištenja bilo kojeg BI/ETL alata, koji se pokreće kao SQL na Hadoop-u, te omogućuje deriviranje maksimalne vrijednosti iz ogromnih količina podataka pomoću poznatih SQL-a.

Microsoft

Microsoft  je multinacionalna korporacija koja razvija, proizvodi, licencira i pruža podršku za široki raspon softverskih proizvoda za računala. Status Zlatnog partnera predstavlja najvišu razinu kompetencije i stručnosti u poznavanju Microsoft tehnologije koji naglašava razinu vrlo prisnog radnog odnosa s Microsoftom. Mi smo Microsoft Gold Partner za Data Analytics i Data Platform Microsoft rješenja.

Tableau

Tableau Software namijenjen je za interaktivnu vizualizaciju podataka fokusiranu na poslovnu inteligenciju. Tableau nudi četiri glavna proizvoda: Tableau Desktop, Tableau Server, Tableau Online i Tableau Public, s ciljem omogućavanja korisnicima da vide i razumiju vlastite podatke. Kako bi zadovoljili rastuće potrebe za integracijom podataka, Tableau je sklopio stratešku suradnju s Informaticom u području Big Data analitike. U Gartnerovom magičnom kvadrantu, Tableau je već nekoliko godina za redom pozicioniran kao lideru u području poslovne inteligencije. Deseci tisuća ljudi koriste Tableau Public za dijeljenje podataka na svojim blogovima i web stranicama. Partnerstvo s Tableau-om je još samo jedan pokazatelj da konstantno širimo naše poslovanje i otvaramo prilike na novim tržištima.

Cloudera

Cloudera je vodeći svjetski Hadoop distributer s više od 1000 zaposlenih. Cloudera pruža svojim klijentima jedinstvena i integrirana rješenja za sve njihove potrebe koja im omogućavaju da iskoriste najviše od svojih podataka koristeći Hadoop. Cloudera ima korisnike iz svih segmenta tržišta, uključujući financijske usluge, javni sektor, telekomunikacije, maloprodaju i zdravstvo. Mi smo Cloudera Bronze lever partneri.

Erwin

Erwin je vodeće data modeling rješenje koje koristi više od 50,000 korisnika u preko 60 zemalja, koji omogućuje poslovnim tvrtkama da oblikuju svoje najvrjednije resurse, njihove vlastite podatke, te djeluje kao informacijski centar pomoću kojeg se dijele informacije i podaci, njihova struktura i pravila cijele organizacije. Erwin pruža širu platformu za rješavanje cjelokupnog procesa upravljanja podacima. Bez obzira koristi li poduzeće strukturirane ili nestrukturirane podatke i bez obzira na to gdje su podaci pohranjeni – Erwin osigurava da su izvještaji i rezultati projekata pouzdani i ostvarivi.

Elastic

Elastic nudi rješenja za pretraživanje poduzeća, vidljivost i sigurnost koja su izgrađena na fleksibilnom tehnološkom stacku koji se može primijeniti bilo gdje.

Knime

KNIME stvara softver za uporabu data sciencea koristeći jednostavno i intuitivno okruženje, omogućujući svakom dioniku u data scinece procesu da se usredotoči na ono što najbolje radi.

Legit

Potaknut izuzetnim tržišnim uspjehom, razvojni tim softverskog rješenja za upravljanje osobnim podacima Data Privacy Manager, izdvaja se iz Poslovne inteligencije i postaje nova kompanija Legit Software.

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required