Tehnološki partneri

Tehnološki partneri

Partneri na tržištima u regiji čije tehnologije koristimo pri kreiranju rješenja za naše korisnike.

IBM

Mi smo IBM Gold softver partner za područje Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije za grupu proizvoda koji spadaju u naprednu i prediktivnu analitiku, financijsko i operativno upravljanje učinkom, integracije i upravljanja podacima, te za IBM PureData sustave. Ostvarili smo Expert level za Data Science and Business Analytics i Hybrid Data Management  područja,  a naši konzultanti posjeduju stručna znanja o IBM tehnologijama koja su dokazana brojnim IBM certifikatima iz područja analitike. Posjetite IBM Partner microsite.

Informatica

Informatica Corporation je vodeći neovisni proizvođač softverske platforme za integraciju podataka. Informatica platforma osigurava tvrtkama sveobuhvatni, jedinstveni, otvoreni i ekonomični pristup informacijama i podacima u svrhu bolje kontrole troškova IT-a i povećanja konkurentne prednosti. Više od 3,700 tvrtki širom svijeta oslanja se na Informaticu za pristup svojim podacima i integraciju različitih podataka. Rezultat rada s Informatica platformom za integraciju podataka je potpuno povjerenje u interne podatke pohranjene u tradicionalnim ili cloud (SaaS) sustavima. Mi smo Informatica partner i regionalni distributer za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju.

Vertica

Ponosni smo partner za Verticu,  sljedeću generaciju SQL analitičkog sustava visokih performansi, koji je dostupan u tri oblika, kako bi zadovoljio potrebe svih korisnika: u Cloud-u, on-site ili na Hadoop-u. Vertica omogućuje 50 do 1000 puta brže procesuiranje upita nego ijedna druga data warehouse ili database tehnologija. Pruža mogućnost korištenja bilo kojeg BI/ETL alata, koji se pokreće kao SQL na Hadoop-u, te omogućuje deriviranje maksimalne vrijednosti iz ogromnih količina podataka pomoću poznatih SQL-a.

Microsoft

Microsoft  je multinacionalna korporacija koja razvija, proizvodi, licencira i pruža podršku za široki raspon softverskih proizvoda za računala. Status Zlatnog partnera predstavlja najvišu razinu kompetencije i stručnosti u poznavanju Microsoft tehnologije koji naglašava razinu vrlo prisnog radnog odnosa s Microsoftom. Mi smo Microsoft Gold Partner za Data Analytics i Data Platform Microsoft rješenja.

Tableau

Tableau Software namijenjen je za interaktivnu vizualizaciju podataka fokusiranu na poslovnu inteligenciju. Tableau nudi četiri glavna proizvoda: Tableau Desktop, Tableau Server, Tableau Online i Tableau Public, s ciljem omogućavanja korisnicima da vide i razumiju vlastite podatke. Kako bi zadovoljili rastuće potrebe za integracijom podataka, Tableau je sklopio stratešku suradnju s Informaticom u području Big Data analitike. U Gartnerovom magičnom kvadrantu, Tableau je već nekoliko godina za redom pozicioniran kao lideru u području poslovne inteligencije. Deseci tisuća ljudi koriste Tableau Public za dijeljenje podataka na svojim blogovima i web stranicama. Partnerstvo s Tableau-om je još samo jedan pokazatelj da konstantno širimo naše poslovanje i otvaramo prilike na novim tržištima.

Cloudera

Cloudera je vodeći svjetski Hadoop distributer s više od 1000 zaposlenih. Cloudera pruža svojim klijentima jedinstvena i integrirana rješenja za sve njihove potrebe koja im omogućavaju da iskoriste najviše od svojih podataka koristeći Hadoop. Cloudera ima korisnike iz svih segmenta tržišta, uključujući financijske usluge, javni sektor, telekomunikacije, maloprodaju i zdravstvo. Mi smo Cloudera Bronze lever partneri.

Erwin

Erwin je vodeće data modeling rješenje koje koristi više od 50,000 korisnika u preko 60 zemalja, koji omogućuje poslovnim tvrtkama da oblikuju svoje najvrjednije resurse, njihove vlastite podatke, te djeluje kao informacijski centar pomoću kojeg se dijele informacije i podaci, njihova struktura i pravila cijele organizacije. Erwin pruža širu platformu za rješavanje cjelokupnog procesa upravljanja podacima. Bez obzira koristi li poduzeće strukturirane ili nestrukturirane podatke i bez obzira na to gdje su podaci pohranjeni – Erwin osigurava da su izvještaji i rezultati projekata pouzdani i ostvarivi.

Legit

Potaknut izuzetnim tržišnim uspjehom, razvojni tim softverskog rješenja za upravljanje osobnim podacima Data Privacy Manager, izdvaja se iz Poslovne inteligencije i postaje nova kompanija Legit Software.

Google Cloud

Google Cloud Platform (GCP), koju nudi Google, je paket usluga računalstva u oblaku koji radi na istoj infrastrukturi koju Google interno koristi za svoje proizvode za krajnje korisnike. Uz skup alata za upravljanje, GCP pruža niz modularnih usluga u oblaku uključujući računalstvo, pohranu podataka, analitiku podataka i strojno učenje. Biti priznati kao Google Cloud Partner znači da smo demonstrirali vještine u tehnologijama Google Clouda i odabrani smo od strane Google-a kao njihov partner od povjerenja. Naša specijalnost su Data Integration, Data Warehousing, Data Analytics, Machine Learning, Data Management, Data Governance and Cloud Migration.

Databricks

Platforma Databricks prva je svjetska platforma za podatkovnu inteligenciju koju pokreće generativna umjetna inteligencija. Kao prva i jedina svjetska "lakehouse" platforma u "oblaku", Databricks kombinira najbolje od skladišta podataka i podatkovnih jezera kako bi ponudio otvorenu i jedinstvenu platformu za podatke i AI. Danas se više od 9000 organizacija u cijelom svijetu oslanja na Databricks kako bi omogućio podatkovni inženjering velikih razmjera, kolaborativnu znanost o podacima, strojno učenje u cijelom životnom ciklusu i poslovnu analitiku.

Snowflake

Snowflake nudi rješenje temeljeno na “oblaku” pod nazivom Data Cloud, koje organizacijama omogućuje pohranu, analizu i dijeljenje podataka bilo koje veličine i vrste. Njegove ključne značajke uključuju odvajanje pohrane i računanja, omogućavanje skalabilnosti na zahtjev i osiguravanje sigurnog dijeljenja podataka. To omogućuje organizacijama da otkriju cjelokupan potencijal svojih podataka za različite namjene kao što su “business intelligence”, “data science” i “machine learning”.

Greenomy

Greenomy nudi ESG platformu za izvješćivanje temeljenu na oblaku osmišljenu kako bi pomogla tvrtkama da se pridržavaju propisa o održivosti kao što su EU taksonomija i CSRD. Njihova platforma pojednostavljuje prikupljanje podataka, organizaciju i izvješćivanje, a istovremeno nudi stručno vodstvo i automatizaciju za pojednostavljenje procesa. Greenomy u konačnici ima za cilj osnažiti organizacije da postignu autonomiju izvješćivanja i pridonesu održivoj budućnosti.

Dataiku

Dataiku je tvrtka specijalizirana za umjetnu inteligenciju (AI) i strojno učenje (Machine Learning), koja nudi centraliziranu platformu za tvrtke za upravljanje i korištenje svojih podataka, omogućujući suradnju i inovacije u cijeloj organizaciji. Njihov cilj je pomoći tvrtkama da demokratiziraju podatke i učine umjetnu inteligenciju dostupnom za svakodnevnu upotrebu (otuda i njihov slogan "Everyday AI").

dbt Labs

dbt Labs pruža platformu temeljenu na “oblaku” posebno dizajniranu za transformaciju i upravljanje podacima unutar skladišta podataka. Njihov fokus je racionalizacija procesa razvoja podataka kroz ponudu značajki poput deklarativnog kodiranja, modularnih izrada i automatizirane dokumentacije. To omogućuje tvrtkama da ubrzaju proizvodnju podataka, unaprijede suradnju i učinkovito skaliraju svoju podatkovnu infrastrukturu.

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required