PI STUDENTSKI DAN 2022.

Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, uživo i online!

Pridruži nam se na Studentskom danu koji će se održati u petak, 18. veljače od 10:00 do 13:30 sati u prostorijama Poslovne inteligencije na adresi K. Pavletića 1- Zagreb.

Upoznaj našu ekipu i svoje buduće mentore, saznaj više o našim analitičkim projektima, Data engineering konceptima te Cloud tehnologijama i rješenjima.

Informiraj se o našem BIRD Academy Internship programu na kojem ćeš sigurno dobiti važna praktična znanja bitna na početku tvoje karijere! Praksa je plaćena.

Ako si studentica ili student završnih godina fakulteta iz područja računarstva, poslovne informatike, matematike ili srodnih smjerova i voliš podatke, prepoznaješ važnost podataka i analitike, prijavi se putem sustava za prijavu Prijava za PI studentski dan najkasnije do 12.2.2022. Sve dodatne informacije i link za spajanje  na event poslat ćemo ti do 15.2.2021. na mail adresu.

Rezerviraj svoje vrijeme, upoznaj naš PI tim i gradi karijeru zajedno s nama!

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.