2. Križevačka Tehnološka Večer

U Križevcima su se svake subote od 29. srpnja do 26. kolovoza u Multimedijskoj dvorani knjižnice „Franjo Marković“ organizirale Križevačke Tehnološke Večeri koje su nastale kao inicijativa mladih informatičara  iz Križevaca koji žele svoj grad pozicionirati na mapi nove, rastuće digitalne industrije.

Cilj Križevačkih tehnoloških večeri je razmjena znanja i iskustva u području informacijsko-komunikacijskih i drugih suvremenih tehnologija kojima bi se potaknuo razvoj startup tvrtki u Križevcima, a time osigurala radna mjesta i ostanak mladih u gradu.

 

Na drugoj po redu Križevačkoj večeri 05. kolovoza Tomislav Novosel, konzultant u Data Management odjelu uveo je sudionike u svijet Poslovne inteligencije svojim odličnim predavanjem pod nazivom „ Analitički sustavi u poslovanju i šire“.

 

Ideja iza organizacije Križevačkih večeri je saznati kakvim znanjima raspolaže križevačka IT zajednica te za kojima postoji interes. Kako bi saznali kakva su očekivanja posjetitelja trudili su se što više uključiti publiku i staviti naglasak na njihova pitanja.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required