2. Križevačka Tehnološka Večer

U Križevcima su se svake subote od 29. srpnja do 26. kolovoza u Multimedijskoj dvorani knjižnice „Franjo Marković“ organizirale Križevačke Tehnološke Večeri koje su nastale kao inicijativa mladih informatičara  iz Križevaca koji žele svoj grad pozicionirati na mapi nove, rastuće digitalne industrije.

Cilj Križevačkih tehnoloških večeri je razmjena znanja i iskustva u području informacijsko-komunikacijskih i drugih suvremenih tehnologija kojima bi se potaknuo razvoj startup tvrtki u Križevcima, a time osigurala radna mjesta i ostanak mladih u gradu.

 

Na drugoj po redu Križevačkoj večeri 05. kolovoza Tomislav Novosel, konzultant u Data Management odjelu uveo je sudionike u svijet Poslovne inteligencije svojim odličnim predavanjem pod nazivom „ Analitički sustavi u poslovanju i šire“.

 

Ideja iza organizacije Križevačkih večeri je saznati kakvim znanjima raspolaže križevačka IT zajednica te za kojima postoji interes. Kako bi saznali kakva su očekivanja posjetitelja trudili su se što više uključiti publiku i staviti naglasak na njihova pitanja.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije