7. Kontroling konferencija

8. lipnja ove godine održala se 7. Kontroling konferencija u Westin Hotelu u Zagrebu u organizaciji Poslovne učinkovitosti na kojoj je sudjelovala i Poslovna inteligencija. Kontroling predstavlja iznimno značajnu funkciju podrške menadžmentu pri upravljanju poslovanjem poduzeća.Da bi kontroling uspješno obavljao svoju zadaću u poslovnoj praksi, kontroling i menadžment moraju poznavati najnovije trendove u kontrolingu i primjenjivati suvremena znanja iz kontrolinga. Cilj konferencije bio je prikazati praktične preporuke na temelju izlaganja renomiranih domaćih i inozemnih stručnjaka iz poslovne prakse te radova u knjizi „KONTROLING U PRAKSI – Najnoviji trendovi u kontrolingu“, kako bi se poboljšala postojeća razina poznavanja najnovijih trendova u kontrolingu i olakšala primjena suvremenih znanja iz kontrolinga u praksi. Moderator konferencije bila je članica Uprave Poslovne inteligencije Lidija Karaga, a među mnoštvom zanimljivih prezentacija direktorica konzaltinga za Performance management, Slađana Krpić održala je predavanje pod nazivom “Big Data i prediktivna analitika – pokretači transformacije kontrolinga”.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required