8. Kontroling konferencija

8. Kontroling konferencija u organizaciji tvrtke Poslovna učinkovitost čiji smo ovogodišnji sponzor održala se  u petak, 9. lipnja u hotelu Westin u Zagrebu, pod nazivom Instrumenti kontrolinga.

Konferencija je ugostila brojne govornike, a održan je i natječaj za “Najboljeg kontrolera za 2017. ” koji predstavlja godišnju nagradu kojom se nagrađuje izvrsnost u kontrolingu i služi kao poticaj za daljnji razvoj i primjenu kontrolinga u poslovanju.

 

Slađana Krpić, Direktorica Business Analytics odjela Poslovne inteligencije imala je ulogu moderatora konferencije a također je predstavljena knjiga  „Kontroling u praksi – Instrumenti kontrolinga“ u kojoj je objavljen članak naše Maje Španić Kezan, konzultantice Business Analytics odjela  pod nazivom „Primjena modela obračuna troškova temeljenog na aktivnostima (Activity Based Costing)“. 

 

 

Konferencija je održana pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva financija Republike Hrvatske te Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required