8. Kontroling konferencija

8. Kontroling konferencija u organizaciji tvrtke Poslovna učinkovitost čiji smo ovogodišnji sponzor održala se  u petak, 9. lipnja u hotelu Westin u Zagrebu, pod nazivom Instrumenti kontrolinga.

Konferencija je ugostila brojne govornike, a održan je i natječaj za “Najboljeg kontrolera za 2017. ” koji predstavlja godišnju nagradu kojom se nagrađuje izvrsnost u kontrolingu i služi kao poticaj za daljnji razvoj i primjenu kontrolinga u poslovanju.

 

Slađana Krpić, Direktorica Business Analytics odjela Poslovne inteligencije imala je ulogu moderatora konferencije a također je predstavljena knjiga  „Kontroling u praksi – Instrumenti kontrolinga“ u kojoj je objavljen članak naše Maje Španić Kezan, konzultantice Business Analytics odjela  pod nazivom „Primjena modela obračuna troškova temeljenog na aktivnostima (Activity Based Costing)“. 

 

 

Konferencija je održana pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva financija Republike Hrvatske te Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije