AmCham Boardroom Discussions: Dražen Oreščanin

Američka gospodarska komora pokrenula je novu seriju događanja: Boardroom Discussions - Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave.

29. studenoga, Dražen Oreščanin, predsjednika Uprave Poslovne inteligencije, sudjelovao je kao keynote govornik na događaju Boardroom Discussions: Digitalna transformacija. Sudionici su imali prilike čuti više o temi stvaranja vrijednosti iz podataka, nakon koje je slijedila rasprava i razmjena ideja. Boardroom Discussion je serija događaja namijenjena predsjednicima uprava, članovima uprava te direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore, koji su zainteresirani čuti više o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Boardroom Discussion održava se u prostorima Američke gospodarske komore i zamišljen je za male grupe kako bi se potakla otvorena i aktivna rasprava. Sudionici su raspravljali o utjecaju digitalne transformacije na angažiranost klijenta, digitalne proizvode i usluge operativne rezultate ili tradicionalne poslovne modele.


Dodatne informacije o sljedećim Boardroom Discussions događanjima možete pronaći na web stranici AmChama.

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije