AmCham Boardroom Discussions: Dražen Oreščanin

Američka gospodarska komora pokrenula je novu seriju događanja: Boardroom Discussions - Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave.

29. studenoga, Dražen Oreščanin, predsjednika Uprave Poslovne inteligencije, sudjelovao je kao keynote govornik na događaju Boardroom Discussions: Digitalna transformacija. Sudionici su imali prilike čuti više o temi stvaranja vrijednosti iz podataka, nakon koje je slijedila rasprava i razmjena ideja. Boardroom Discussion je serija događaja namijenjena predsjednicima uprava, članovima uprava te direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore, koji su zainteresirani čuti više o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Boardroom Discussion održava se u prostorima Američke gospodarske komore i zamišljen je za male grupe kako bi se potakla otvorena i aktivna rasprava. Sudionici su raspravljali o utjecaju digitalne transformacije na angažiranost klijenta, digitalne proizvode i usluge operativne rezultate ili tradicionalne poslovne modele.


Dodatne informacije o sljedećim Boardroom Discussions događanjima možete pronaći na web stranici AmChama.

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required