Automate your way to financial consolidation success

Automate your way to financial consolidation success
Želite automatizirati proces financijske konsolidacije sa stajališta korisnika koji priprema individualne financijske izvještaje, kao i sa stajališta grupnih financija koje pripremaju konsolidirani izvještaj na razini grupe?

Zatvaranje godine i konsolidacija financijskih izvještaja velik je izazov za tim financija, a dodatan problem stvara im korištenje neučinkovitih procesa koji se temelje na proračunskim tablicama. Excel je temeljni alat korišten u poslovnom svijetu, uključujući i svijet financija, međutim proračunske tablice nisu dizajnirane da podržavaju workflow.

Uskladite individualne financijske izvještaje i pripremite ih za daljnji proces financijske konsolidacije uz Cognos Controller web aplikaciju – saznajte kako grupne financije kroz desktop sučelje (Cognos Controller Classic) mogu pripremiti konsolidirani financijski izvještaj (konverzija lokalnih valuta u grupnu, agregacija pojedinačnih financijskih izvještaja, intragrupne eliminacije, pregled konsolidiranih izvještaja).

 

Prijavite se na webinar 17.11. u 10 sati!

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije