Big Data Sailing Academy 2

Doživite jedinstvenu kombinaciju jedrenja i Big Data edukacije u organizaciji BIRD Academy i Business Sailing Experience Agency!

Od 13. do 17. listopada po drugi puta održat će se Big Data Sailing Academy powered by BIRD, koja se temelji se na odličnoj kombinaciji jedrenja i Big Data edukacije. Provedite 4 dana jedrenja po prekrasnom Jadranu i svakodnevno sudjelujte na Big Data edukaciji na atraktivnim lokacijama duž obale!

Ruta jedrenja odvest će vas prema nekim od najljepših otoka Jadrana, uključujući Šoltu, Hvar, Paklene otoke i Brač. Big Data Sailing Academy specifična je po tome što je uvijek u pokretu, učionica se seli na novu lokaciju svaki dan.Tijekom akademije posjetit ćete luku Maslinicu na Šolti, uživati u pogledu na stoljetnu tvrđavu na Hvaru, otkriti detalje svjetionika Ražanj na Braču i osjetiti Mediteran kakav je nekoć bio.

Sudionici će se upoznati s najboljim Big Data praksama u kombinaciji sa stvarnim studijama slučaja i praktičnim primjerima. Voditelj edukacijskog programa bit će Big Data stručnjak iz Poslovne Inteligencije – Marko Štajcer, Direktor Inovacija i razvoja. Marko je odgovoran za istraživanje i uvođenje novih tehnologija i razvoj aplikacija velikih podataka. Također sudjeluje u složenim projektima integracije podataka u ulozi arhitekta sustava, konzultanta i voditelja projekta.

Cilj Big Data Sailing Academy je omogućiti polaznicima novo iskustvo uz istovremeno učenje korisnih poslovnih vještina. Vjerujemo da je učenje najbolje uz zabavu u zanimljivom okruženju!

Pridružite nam se na još jednom Big Data Sailing Academy i prijavite se još danas!

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije