Big Data Sailing Academy 2

Doživite jedinstvenu kombinaciju jedrenja i Big Data edukacije u organizaciji BIRD Academy i Business Sailing Experience Agency!

Od 13. do 17. listopada po drugi puta održat će se Big Data Sailing Academy powered by BIRD, koja se temelji se na odličnoj kombinaciji jedrenja i Big Data edukacije. Provedite 4 dana jedrenja po prekrasnom Jadranu i svakodnevno sudjelujte na Big Data edukaciji na atraktivnim lokacijama duž obale!

Ruta jedrenja odvest će vas prema nekim od najljepših otoka Jadrana, uključujući Šoltu, Hvar, Paklene otoke i Brač. Big Data Sailing Academy specifična je po tome što je uvijek u pokretu, učionica se seli na novu lokaciju svaki dan.Tijekom akademije posjetit ćete luku Maslinicu na Šolti, uživati u pogledu na stoljetnu tvrđavu na Hvaru, otkriti detalje svjetionika Ražanj na Braču i osjetiti Mediteran kakav je nekoć bio.

Sudionici će se upoznati s najboljim Big Data praksama u kombinaciji sa stvarnim studijama slučaja i praktičnim primjerima. Voditelj edukacijskog programa bit će Big Data stručnjak iz Poslovne Inteligencije – Marko Štajcer, Direktor Inovacija i razvoja. Marko je odgovoran za istraživanje i uvođenje novih tehnologija i razvoj aplikacija velikih podataka. Također sudjeluje u složenim projektima integracije podataka u ulozi arhitekta sustava, konzultanta i voditelja projekta.

Cilj Big Data Sailing Academy je omogućiti polaznicima novo iskustvo uz istovremeno učenje korisnih poslovnih vještina. Vjerujemo da je učenje najbolje uz zabavu u zanimljivom okruženju!

Pridružite nam se na još jednom Big Data Sailing Academy i prijavite se još danas!

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required