Big Data Sailing Academy 2018

Od 19. do 26. svibnja vodimo vas na sedmodnevno jedrenje u organizaciji BIRD Academy i Business Sailing Experience Agency!

Big Data Sailing Academy 2018 u organizaciji BIRD Academy i Business Sailing Experience Agency , temelji se na besprijekornoj kombinaciji jedrenja i Big Data edukacije. Sudionici će imati priliku provesti sedam dana jedrenja na prekrasnim otocima koji okružuju Dubrovnik, uz Big Data predavanja na različitim lokacijama svaki dan!

Marko Štajcer, direktor Odjela inovacije i razvoja u Poslovnoj Inteligenciji, upoznati će sudionike s Big Data konceptima i najboljim praksama kombiniranih sa stvarnim studijama slučaja i praktičnim primjerima s puno vježbi i sesija prijenosa znanja. Edukaciju će voditi Big Data eksperti iz Poslovne inteligencije s višegodišnjim iskustvom u raznim industrijama, koji će se pobrinuti da u jednom tjednu napredujete od početnika do stručnjaka!

Svaki dan Big Data Sailing Academy 2018 započet će jedrenjem do jedne od najljepših lokacija u dubrovačkoj regiji. Sudionici će posjetiti Elafitske otoke, poznate po svojim plažama i netaknutoj prirodi, uživati u krajoliku Nacionalnog parka Mljet i istražiti povijesni dubrovački Stari grad. Drugi dio dana bit će rezerviran za Big Data edukacije, dajući vam upravo dovoljno vrijeme da steknete vrijedno znanje i povežete se s drugim sudionicima.

Saznajte više informacija ovdje, prijavite se za jedrenje i transformirajte način na koji razmišljate o podacima!

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije