Big Data Sailing Academy 2018

Od 19. do 26. svibnja vodimo vas na sedmodnevno jedrenje u organizaciji BIRD Academy i Business Sailing Experience Agency!

Big Data Sailing Academy 2018 u organizaciji BIRD Academy i Business Sailing Experience Agency , temelji se na besprijekornoj kombinaciji jedrenja i Big Data edukacije. Sudionici će imati priliku provesti sedam dana jedrenja na prekrasnim otocima koji okružuju Dubrovnik, uz Big Data predavanja na različitim lokacijama svaki dan!

Marko Štajcer, direktor Odjela inovacije i razvoja u Poslovnoj Inteligenciji, upoznati će sudionike s Big Data konceptima i najboljim praksama kombiniranih sa stvarnim studijama slučaja i praktičnim primjerima s puno vježbi i sesija prijenosa znanja. Edukaciju će voditi Big Data eksperti iz Poslovne inteligencije s višegodišnjim iskustvom u raznim industrijama, koji će se pobrinuti da u jednom tjednu napredujete od početnika do stručnjaka!

Svaki dan Big Data Sailing Academy 2018 započet će jedrenjem do jedne od najljepših lokacija u dubrovačkoj regiji. Sudionici će posjetiti Elafitske otoke, poznate po svojim plažama i netaknutoj prirodi, uživati u krajoliku Nacionalnog parka Mljet i istražiti povijesni dubrovački Stari grad. Drugi dio dana bit će rezerviran za Big Data edukacije, dajući vam upravo dovoljno vrijeme da steknete vrijedno znanje i povežete se s drugim sudionicima.

Saznajte više informacija ovdje, prijavite se za jedrenje i transformirajte način na koji razmišljate o podacima!

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required