SELEKCIJSKI PROCES ZA BIRD ACADEMY 2017!

Na natječaj za BIRD Academy 2017 javio nam se velik broj jako kvalitetnih kandidata i želimo da svi vi imate priliku  prezentirati nam se kroz selekcijski proces.

Iz tog razloga početak BIRD Academy pomičemo za tjedan dana, odnosno novi datum početka BIRD Academy 2017 je 06. ožujka 2017.

Molimo vas da u narednim danima očekujete sljedeće korake selekcijskog procesa o čemu ćemo vas obavijestiti mailom i telefonom.

Veselimo se upoznati vas!


Kao naš stažist ćete tijekom dva mjeseca proći poslovnu i specijalističku edukaciju iz područja analitike i upravljanja performansama  uz podršku i nadzor predavača i mentora, direktora konzaltinga i vodećih konzultanata u Poslovnoj inteligenciji, vrhunskih stručnjaka u svojim područjima s dugogodišnjim iskustvom na projektima

Iskoristite mogućnost obogaćivanja do sad stečenih znanja, kroz sustavan program edukacija iz područja metodologija, softvera i industrija kroz koji će vas provesti vodeći stručnjaci.

Uspješno završite BIRD Academy i postanite član tima Poslovne inteligencije!


Poslovna inteligencija je vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i Big Data rješenja u regiji. Poslujemo kroz urede u Zagrebu, Londonu, Beogradu, Podgorici, Sarajevu i Ljubljani, a radimo na projektima na četiri kontinenta. Također razvijamo vlastite proizvode iz domene poslovne analitike i velikih podataka te sudjelujemo na izazovnim razvojnim i istraživačkim projektima financiranim od strane Europske unije, kroz koje stječemo znanja i gradimo inovativna rješenja iz našeg područja.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije