BIRD Academy Internship 2021.

Pridružite se osmoj generaciji naših BIRD Academy Internship polaznika - prijavite se do 14.2.2021.!

Budite jedan od 15 odabranih polaznika, koji će od 19.4.2021. u poticajnoj atmosferi našeg Edukacijskog centra u trajanju od 6 tjedana dobiti priliku da uz podršku i mentorstvo vrhunskih stručnjaka Poslovne inteligencije sudjeluje u sustavnom programu edukacije iz područja implementacije naprednih analitičkih sustava. Kroz BIRD Academy Internship program savladat ćete nova poslovna, industrijska i tehnička znanja, upoznat ćete ključne metodologije te ćete raditi na vodećim svjetskim softverskim platformama.

 

Što je BIRD Academy Internship?


Poslovna inteligencija d.o.o. pokrenula je još 2013. godine program selekcije, pripreme i zapošljavanja mladih talenata nazvan BIRD Academy. Prije dvije godine smo BIRD Academy program proširili drugim edukacijama koje nudimo na tržištu te je program osposobljavanja za rad u Poslovnoj inteligenciji dobio dodatak “Internship” kako bi se razlikovao od našeg edukacijskog centra.

Što dobivam prijavom za BIRD Academy Internship?


Odlučili smo pokrenuti ovakvu akademiju kako bismo mlade stručnjake koji završavaju školovanje obogatili praktičnim znanjima koje trebaju kako bi što prije postali efikasni članovi našeg tima. Ovo je 8. generacija polaznika te se pokazalo da BIRD Academy ima višestruku korist. Stažisti / pripravnici će od početka imati širi pogled na sve što radimo, a mentori koji će ih kasnije preuzeti neće morati prenositi temeljna znanja. Kroz edukaciju će se svi međusobno dobro upoznati, a upoznati će i starije kolege koji će držati predavanja, od kojih će im neki biti mentori i voditelji projekata. U tom periodu će se profilirati afiniteti prema pojedinom području kojim se bavimo. I na kraju, a ne i najmanje važno, edukacija je plaćena pa će, uz znanje, polaznici zaraditi i džeparac.

Kome je namijenjena ova edukacija?


Petnaestak odabranih kandidata koji upravo završavaju neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike će tijekom gotovo dva mjeseca proći poslovnu i specijalističku edukaciju osmišljenog BIRD Academy Internship programa (napredni SQL, ETL procesi, DWH modeliranje, alati za izvještavanje, DWH modeli za telco i banking industrije, Machine learning i sl.). Radit će u timovima i na mini projektu koji je simulacija stvarnih projekata na kojima radimo. Razvoj polaznika će pomno pratiti njihovi mentori te će polaznici po završetku programa polagati ispit. Najbolji stažisti dobiti će priliku postati dio tima Poslovne inteligencije.

 

 

Kako se prijaviti?


Zainteresirani kandidati mogu poslati svoje prijave sa životopisom do 14.2.2021. Tijekom veljače će biti selekcijski postupak gdje će kandidati riješavati jedan osnovni tehnički test te proći intervju. Nova generacija BIRD Academy Internship polaznika starta 19. travnja 2021. i traje do 28. svibnja 2021.

Ako Vas zanima područje implementacije analitičkih sustava, javite se i pridružite se našem uspješnom timu!

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije