BIRD Academy Internship

Pridružite se 6. generaciji polaznika BIRD Academy Internship programa plaćene stručne praske koji započinje 8.4.2019.

Vidite se kao stručnjak za baze i skladišta podataka, podatkovnu integraciju i migraciju, ETL, podatkovnu analitiku, sustave za izvještavanja te Big Data tehnologije? Zanima vas i razvoj aplikacija koje se bave navedenim područjima? Želite prije stalnog zaposlenja dodatno ojačati svoja znanja i osjetiti što znači raditi na projektu, surađujući s vrhunskim stručnjacima iz tog područja?


Na BIRD Academy Internshipu sudjelovat će petnaestak odabranih kandidata koji će tijekom mjesec dana proći poslovnu i specijalističku edukaciju osmišljenog BIRD Academy Internship programa. Razvoj kandidata će pomno pratiti njihovi mentori te će po završetku programa polagati ispit. Najbolji stažisti dobiti će priliku postati dio tima Poslovne inteligencije.

Akademija je pokrenuta kako bi mladi stručnjaci koji završavaju školovanje obogatili svoja do sada stečena znanja praktičnim iskustvom te kako bi dobili uvid u poslovni svijet.  Za vrijeme trajanja programa stažisti će se upoznati s mentorima te profilirati afinitete prema pojedinom području, a ako se netko od polaznika nakon akademije i ne zaposli, uvijek mu ostaje vrijednost i znanje od ove, za polaznike besplatne, edukacije.

Kako se prijaviti?

Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti ovdje do 1.3.2019. 

Prijavite se i pridružite se našem uspješnom timu!

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije