BIRD Academy – powered by Poslovna inteligencija

Podatkovne vještine i podatkovna pismenost su jedni od najbitnijih pojmova u doba digitalne ekonomije. Tvrtke koje imaju podatkovnu kulturu i koje donose odluke temeljene na podacima su inovativnije i agilnije te imaju iznadprosječne profite.

S obzirom na to da Poslovna inteligencija radi s tvrtkama koje koriste podatke u svakodnevnom poslovanju i posljednjih 18 godina smo regionalni lideri u području implementacije analitičkih sustava – odlučili smo podijeliti naše znanje kroz BIRD Academy edukacije!

Vjerujemo da podaci imaju moć transformacije poslovanja u doba digitalne ekonomije. Upravo zato svoje smo znanje o podacima odlučili podijeliti s vama, jer vjerujemo da samo pravi stručnjaci podatkovnu pismenost mogu prevesti na jednostavan jezik. Zato se naša cjelokupna misija može sažeti u tri riječi:

PODACI. ZNANJE. INOVACIJE.

Dovedite svoju podatkovnu pismenost na višu razinu i naučite podatkovne vještine od najboljih u industriji uz BIRD Academy edukacije!

Saznajte više o dostupnim područjima BIRD Academy edukacija i prijavite se još danas!

 

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije