Bonyan System – novi reseller za PI DWH modele za Iran

Zadovoljstvo nam je predstaviti našeg novog reseller partnera za modele skladišta podataka Poslovne inteligencije za područje Irana – Bonyan System.

 

 

Bonyan System  je pružatelj softverskih usluga sa sjedištem u Teheranu i pruža visoko kvalitetne softverske usluge velikim poduzećima u Iranu. Analiziraju, dizajniraju i implementiraju softverske sustave kako bi riješili složene poslovne probleme, a njihovi klijenti su vodeći telekomi u Iranu.

Portfelj Bonyan sustava uključuje: Enterprise Grade aplikacije temeljene na J2EE platformi, Big Data rješenja i analizu podataka i Business Intelligence platforme.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije