Business Breakfast “IBM Analytics Cloud”

ibm-cognos-analyticsU suradnji s IBM-om 27. rujna u prostorijama IBM-a Hrvatska, Miramarska 23, održan je Business Breakfast pod nazivom „IBM Analytics Cloud“.

Damir Bacalja iz IBM Hrvatska, uvodnim predavanjem osvrnuo se na neka od IBM rješenja u Cloudu, te približio sudionicima sve pogodnosti i funkcionalnosti self-service IBM Cloud Analytics rješenja, sudionici su mogli saznati kako brzo i jednostavno dobiti uvid u podatke na temelju kojih će donositi pametne i ključne poslovne odluke.

Nakon uvoda, Snježana Škledar, konzultantica Poslovne inteligencije, pokazala je sudionicima kako pomoću IBM Watsona, samostalno izraditi izvještaj  u Cloudu, bez potrebe involviranja odjela IT-a.

“IBM Planning Analytics Workspace” prezentaciju je održala Natalija Drašković, konzultantica Poslovne inteligencije, u kojem je prikazala kako kreirati interaktivno i prilagodljivo radno okruženje za planiranje i analizu koje omogućuje korištenje svih Excel funkcionalnosti.

Postojećim i potencijalnim IBM Cognos BI korisnicima su tijekom “IBM Cognos Analytics 11” prezentacije prezentirane neke od najzanimljivijih novih funkcionalnosti, koje je prezentirao Nikola Aleksić, konzultant Poslovne inteligencije.

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije