Business Breakfast “Introduction to Data Governance and Master Data Management with IBM”

23. ožujka, u suradnji s IBM-om održan je  Business Breakfast pod nazivom „Introduction to Data Governance and Master Data Management with IBM“, u prostorijama IBM-a Hrvatska.Uvodno predavanje održao je  Mladen Jovanovski, Client Technical Specialist  iz IBM-a nakon kojeg je Sebastian Ladika, konzultant u Data Management odjelu održati prezentaciju „Uvod u Data Governance i IBM DG alati“  u kojoj je sudionicima prikazao ključne koncepte upravljanja podacima, metodologiju potrebnu za uspostavu uspješnog programa upravljanja podacima te nužne procesne i organizacijske promjene te je predstavio alate iz IBM Information Governance Catalog portfelja.

U drugom predavanju pod nazivom „Master Data Management na IBM način“  Sebastian je  objasnio IBM-ov pogled na proces upravljanja matičnim podacima te je prikazao produkte iz IBM MBM portfelja specifično kreiranih za pojedine aspekte održavanja matičnih zapisa.

 

Na našem YouTube kanalu pogledajte predavanja s Business Breakfasta!

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije