Business Breakfast: Projekt Titan „New Generation of IBM Cognos“

ibmKrajem prošle godine izašla je dugo iščekivana verzija IBM Cognos Analytics 11 alata, čije nove značajke unaprijeđuju iskustvo krajnjeg korisnika te omogućuju jednostavno korištenja alata.

U suradnji sa IBM-om 24.03. u prostorijama IBM-a Hrvatska, Miramarska 23, održali smo Business Breakfast pod nazivom Project Titan „New Generation of IBM Cognos“.

Josip Kustić, Direktor konzaltinga za Analizu i izvještavanje u Poslovnoj inteligenciji, kroz vizualizaciju i demonstraciju predstavio je nove značajke, te ukazao na sve korisničke prednosti IBM Cognos Analytics 11 alata. Damir Bacalja, Analytics Leader SEE iz IBM-a Hrvatska kao gost na događaju, održao je kratko predavanje na kojem se osvrnuo na neke od novih funkcionalnosti IBM Cognos Analytics platforme. Kroz primjere prikazano je kako IBM Cognos Analytics može pomoći u uvođenju analitike u razne dijelove poslovanja, poboljšanju produktivnosti i podizanju razine analitičkih mogućnosti cjelokupnog poslovanja.
Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali na ovom eventu, te se nadamo da je sadržaj bio zanimljiv i koristan za poboljšanje vašeg poslovanja.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije