Business Breakfast: Projekt Titan „New Generation of IBM Cognos“

ibmKrajem prošle godine izašla je dugo iščekivana verzija IBM Cognos Analytics 11 alata, čije nove značajke unaprijeđuju iskustvo krajnjeg korisnika te omogućuju jednostavno korištenja alata.

U suradnji sa IBM-om 24.03. u prostorijama IBM-a Hrvatska, Miramarska 23, održali smo Business Breakfast pod nazivom Project Titan „New Generation of IBM Cognos“.

Josip Kustić, Direktor konzaltinga za Analizu i izvještavanje u Poslovnoj inteligenciji, kroz vizualizaciju i demonstraciju predstavio je nove značajke, te ukazao na sve korisničke prednosti IBM Cognos Analytics 11 alata. Damir Bacalja, Analytics Leader SEE iz IBM-a Hrvatska kao gost na događaju, održao je kratko predavanje na kojem se osvrnuo na neke od novih funkcionalnosti IBM Cognos Analytics platforme. Kroz primjere prikazano je kako IBM Cognos Analytics može pomoći u uvođenju analitike u razne dijelove poslovanja, poboljšanju produktivnosti i podizanju razine analitičkih mogućnosti cjelokupnog poslovanja.
Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali na ovom eventu, te se nadamo da je sadržaj bio zanimljiv i koristan za poboljšanje vašeg poslovanja.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required