Časopis Mreža- Intervju mjeseca

Povodom 15. godišnjice osnutka tvrtke, u siječanjskom izdanju časopisa Mreža objavljen je intervju mjeseca s članovima Uprave Poslovne inteligencije, Anitom Cvetić Oreščanin, Draženom Oreščaninom i Lidijom Karagom. Osvrnuli su se na uspjehe, propuste, male i velike pobjede, izazove i budućnost tvrtke.

Danas smo tvrtka koja zapošljava više od 100 konzultanata od kojih 52% žena, koja razvija vlastite softverske proizvode, iza sebe imamo ICT nagradu za najbolji projekt implementacije DWH i BI sustava u tvrtki Orbico, časopis VIDI svrstao je članice Uprave među 50 najinspirativnijih poduzetnica u 2016. godini, a put koji je bio potreban kako bi došli do toga ispričali su Dražen, Anita i Lidija.

O razvoju Poslovne inteligencije i budućem smjeru Dražen je izjavio:

„Kada smo se počeli baviti analitičkim sustavima prije 15 godina, nismo mislili da će se poslovanje tako brzo digitalizirati i to u mjeri da će podaci i informacije postati nafta 21. stoljeća. To doslovno znači da za tvrtku poput naše, u svijetu postoji praktično neograničena količina posla i potreba za stručnjacima koji razumiju podatke i poslovne procese. Ono što je, naravno, izazov jest osigurati kvalitetne stručnjake za proširenje našeg tima. Smjer u kojem idemo zaokret je od tvrtke koja se primarno bavi primarno konzaltingom i rješenjima prema mjeri, u tvrtku koja ima vlastite softverske proizvode.“

 

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required