Časopis Mreža- Intervju mjeseca

Povodom 15. godišnjice osnutka tvrtke, u siječanjskom izdanju časopisa Mreža objavljen je intervju mjeseca s članovima Uprave Poslovne inteligencije, Anitom Cvetić Oreščanin, Draženom Oreščaninom i Lidijom Karagom. Osvrnuli su se na uspjehe, propuste, male i velike pobjede, izazove i budućnost tvrtke.

Danas smo tvrtka koja zapošljava više od 100 konzultanata od kojih 52% žena, koja razvija vlastite softverske proizvode, iza sebe imamo ICT nagradu za najbolji projekt implementacije DWH i BI sustava u tvrtki Orbico, časopis VIDI svrstao je članice Uprave među 50 najinspirativnijih poduzetnica u 2016. godini, a put koji je bio potreban kako bi došli do toga ispričali su Dražen, Anita i Lidija.

O razvoju Poslovne inteligencije i budućem smjeru Dražen je izjavio:

„Kada smo se počeli baviti analitičkim sustavima prije 15 godina, nismo mislili da će se poslovanje tako brzo digitalizirati i to u mjeri da će podaci i informacije postati nafta 21. stoljeća. To doslovno znači da za tvrtku poput naše, u svijetu postoji praktično neograničena količina posla i potreba za stručnjacima koji razumiju podatke i poslovne procese. Ono što je, naravno, izazov jest osigurati kvalitetne stručnjake za proširenje našeg tima. Smjer u kojem idemo zaokret je od tvrtke koja se primarno bavi primarno konzaltingom i rješenjima prema mjeri, u tvrtku koja ima vlastite softverske proizvode.“

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije