Časopis Mreža- Intervju mjeseca

Povodom 15. godišnjice osnutka tvrtke, u siječanjskom izdanju časopisa Mreža objavljen je intervju mjeseca s članovima Uprave Poslovne inteligencije, Anitom Cvetić Oreščanin, Draženom Oreščaninom i Lidijom Karagom. Osvrnuli su se na uspjehe, propuste, male i velike pobjede, izazove i budućnost tvrtke.

Danas smo tvrtka koja zapošljava više od 100 konzultanata od kojih 52% žena, koja razvija vlastite softverske proizvode, iza sebe imamo ICT nagradu za najbolji projekt implementacije DWH i BI sustava u tvrtki Orbico, časopis VIDI svrstao je članice Uprave među 50 najinspirativnijih poduzetnica u 2016. godini, a put koji je bio potreban kako bi došli do toga ispričali su Dražen, Anita i Lidija.

O razvoju Poslovne inteligencije i budućem smjeru Dražen je izjavio:

„Kada smo se počeli baviti analitičkim sustavima prije 15 godina, nismo mislili da će se poslovanje tako brzo digitalizirati i to u mjeri da će podaci i informacije postati nafta 21. stoljeća. To doslovno znači da za tvrtku poput naše, u svijetu postoji praktično neograničena količina posla i potreba za stručnjacima koji razumiju podatke i poslovne procese. Ono što je, naravno, izazov jest osigurati kvalitetne stručnjake za proširenje našeg tima. Smjer u kojem idemo zaokret je od tvrtke koja se primarno bavi primarno konzaltingom i rješenjima prema mjeri, u tvrtku koja ima vlastite softverske proizvode.“

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required