CEO Konferencija u Zagrebu

Članica Uprave Poslovne inteligencije, Anita Cvetić Oreščanin u subotu 6. svibnja, sudionicima CEO Konferencije prenjela je svoja poslovna iskustva i ispričala kako se kao diplomirana ekonomistica pronašla u IT svijetu.

6. svibnja, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održana je CEO Konferencija na kojoj ste mogli čuti inspirativne  poduzetničke,  poslovne i životne priče govornika koji predstavljaju vodeće tvrtke i organizacije s ovih područja.

Među govornicima bila je i Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave i suosnivačica Poslovne inteligencije, koja je sa studentima podijelila svoje bogato poslovno iskustvo i ispričala kako se pronašla u IT svijetu nakon završetka Ekonomskog fakulteta.

CEO Konferencija najveća je regionalna konferencija za mlade koja se održava u 8 gradova na 9 Sveučilišta s preko 5000 sudionika i 150 tvrtki i organizacija. Cilj konferencije je povezati mlade s uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motiviraju na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina.

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije