CEO Konferencija u Zagrebu

Članica Uprave Poslovne inteligencije, Anita Cvetić Oreščanin u subotu 6. svibnja, sudionicima CEO Konferencije prenjela je svoja poslovna iskustva i ispričala kako se kao diplomirana ekonomistica pronašla u IT svijetu.

6. svibnja, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održana je CEO Konferencija na kojoj ste mogli čuti inspirativne  poduzetničke,  poslovne i životne priče govornika koji predstavljaju vodeće tvrtke i organizacije s ovih područja.

Među govornicima bila je i Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave i suosnivačica Poslovne inteligencije, koja je sa studentima podijelila svoje bogato poslovno iskustvo i ispričala kako se pronašla u IT svijetu nakon završetka Ekonomskog fakulteta.

CEO Konferencija najveća je regionalna konferencija za mlade koja se održava u 8 gradova na 9 Sveučilišta s preko 5000 sudionika i 150 tvrtki i organizacija. Cilj konferencije je povezati mlade s uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motiviraju na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina.

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required