CFM Career Day

 

Partneri smo CFM Career Day-a, predkonferencijskog dana 8. kontroling konferencije kojim se dao doprinos osvještavanju važnosti kontinuiranog učenja, informiranja i povezivanja te je namijenjen za sve zainteresirane čije je područje interesa kontroling, financije i menadžment.

CFM Career Day održao se u četvrtak 08.06.2017. u The Westin Hotelu u Zagrebu i bio je namijenjen stručnjacima u kontrolingu, financijama i menadžmentu te onima koji to namjeravaju postati (studenti završnih godina studija ili nedavno diplomirani studenti iz područja kontrolinga, financija, menadžmenta ili poslovne analitike, informacijske tehnologije i slično).

Temeljni ciljevi događaja bili su predstavljanje dobrih praksi u kontrolingu, financijama i menadžmentu, davanje praktičnih preporuka kako se iste postižu te povezivanje zainteresiranih strana na međusobno zadovoljstvo i korist.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije