Cornastone – novi reseller za PI DWH modele

Ponosni smo što možemo predstaviti našeg novog reseller partnera za modele skladišta podataka Poslovne inteligencije (PI DWH Models) – Cornastone.

 

 

Tvrtka Cornastone novi je partner Poslovne inteligencije za DWH modele za zemlje u Africi (Bocvana, Lesoto, Madagaskar, Mauricijus, Mozambik, Namibija, Južna Afrika, Swaziland, Tanzanija, Zambija i Zimbabve, Malavi, Angola, Demokratska Republika Kongo i Sejšeli). Cornastone se bavi implementacijom IT infrastrukturnih rješenja koja obuhvaćaju hardver i softver te pruža kontinuiranu podršku nakon instalacije za svoje klijente u svim industrijama, osiguravajući maksimalan povrat ulaganja.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije