CRODMA konferencija

Od 20. do 21. listopada u Varaždinu u hotelu Turist, održana je međunarodna znanstvena konferencija u organizaciji CRODMA-Hrvatske udruge za digitalni i interaktivni marketing i Fakulteta organizacije i informatike (FOI).

crodma

Prva međunarodna znanstvena konferencija na temu „Integrirani marketing – izazovi Big Data tehnologije“ imala je za cilj okupiti znanstvenike i stručnjake iz područja interaktivnog marketinga kako bi razmijenili iskustva i doprinijeli njegovom razvoju. Brojni predavači zaključili su kako je nove tehnologije potrebno usvajati kako bi bili u koraku s vremenom te bi se isto trebalo primijeniti i u kurikulumu kako studenti ne bi učili zastarjele informacije.

ivaPredsjednik Uprave, Dražen Oreščanin održao je predavanje pod nazivom „Marketing data lake“, dok je prezentaciju „Hadooping the marketing game održala  konzultantica Poslovne inteligencije, Iva Sorić.

CRODMA broji preko 250 članica u 48 država, dok indirektno predstavlja gotovo 10.000 kompanija kroz njihova članstva u nacionalnim udruženjima direktnog marketinga. Saznajte kako i vaša tvrtka može postati članicom CRODMA-e!

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required