CRODMA konferencija

Od 20. do 21. listopada u Varaždinu u hotelu Turist, održana je međunarodna znanstvena konferencija u organizaciji CRODMA-Hrvatske udruge za digitalni i interaktivni marketing i Fakulteta organizacije i informatike (FOI).

crodma

Prva međunarodna znanstvena konferencija na temu „Integrirani marketing – izazovi Big Data tehnologije“ imala je za cilj okupiti znanstvenike i stručnjake iz područja interaktivnog marketinga kako bi razmijenili iskustva i doprinijeli njegovom razvoju. Brojni predavači zaključili su kako je nove tehnologije potrebno usvajati kako bi bili u koraku s vremenom te bi se isto trebalo primijeniti i u kurikulumu kako studenti ne bi učili zastarjele informacije.

ivaPredsjednik Uprave, Dražen Oreščanin održao je predavanje pod nazivom „Marketing data lake“, dok je prezentaciju „Hadooping the marketing game održala  konzultantica Poslovne inteligencije, Iva Sorić.

CRODMA broji preko 250 članica u 48 država, dok indirektno predstavlja gotovo 10.000 kompanija kroz njihova članstva u nacionalnim udruženjima direktnog marketinga. Saznajte kako i vaša tvrtka može postati članicom CRODMA-e!

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije