Dani otvorenih vrata u Poslovnoj inteligenciji

Poslovna inteligencija otvara svoja vrata za studente i organizira Studentski dan u novom uredu u Fabrici

U petak 19. siječnja 2018. od 10 do 14 sati otvaramo vrata našeg ureda na adresi Krste Pavletića 1, u poslovnom kompleksu Fabrika i organiziramo Studentski dan za sve zainteresirane studente završnih godina fakulteta iz područja računarstva, poslovne informatike ili matematike.

Studentski dan započet ćemo s predstavljanjem i upoznavanjem uz kavu, nakon čega će slijediti obilazak ureda i predstavljanje odjela. Uz zanimljive nagradne igre studenti će imati priliku saznati sve o našim projektima, tehnologijama i svim prednostima rada u Poslovnoj te saznati više detalje o našoj BIRD Akademiji koja uskoro počinje sa petom generacijom studenata.

Studentski dan osmišljen je kako bismo se upoznali sa budućim potencijalnim kolegama i kroz neformalno druženje omogućili im uvid u poslovni svijet koji ih tek očekuje.

Pozivamo sve zainteresirane studente da svoj dolazak potvrde najkasnije do 15.1.2018. na mail : careers@inteligencija.com

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije