Danijela Maljković nova direktorica BIRD Consultinga u Londonu

Danijela Maljković nedavno je preuzela mjesto direktorice BIRD Consultinga, tvrtke kćeri Poslovne inteligencije u Londonu.


U novoj ulozi će biti zadužena za širenje poslovanja na britansko tržište te razvijanje odnosa s postojećim klijentima u Londonu. Danijela je u Poslovnoj inteligenciji od 2012. godine, gdje je kao vodeća konzultantica Microsoft odjela radila na mnogobrojnim projektima u Hrvatskoj i Europi u izradi arhitekture i implementacijama skladišta podataka i analitičkih sustava, vođenju timova te arhitekturi i osiguranju kvalitete za kompleksne migracije podataka.


Vođenje londonskog ureda je uzbudljiv novi korak u mojoj karijeri i sigurna sam da ću uspješno iskoristiti svoje dosadašnje znanje i iskustvo kako bi ojačala prisutnost BIRD Consultinga na britanskom tržištu. Zahvalna sam na ukazanom povjerenju i znam da ćemo predano raditi na tome da ostvarimo još bolje rezultate u idućoj godini, izjavila je Danijela.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije