Data Science i Big Data arhitektura za početnike

26. i 27. listopada u suradnji s HUB385 održat ćemo Big Data tečaj za početnike. Direktor Inovacija i razvoja Poslovne inteligencije, Marko Štajcer održati će edukaciju koja ima za cilj pružiti osnovno razumijevanje Big Data i Data Science pojmova, koncepata, komponenata i metodologija, te pomoći vam naučiti razmišljati kao Big Data arhitekt i razumjeti kako i koje alate koristiti za pohranjivanje podataka, obrađivanje odnosno analizu u Big data projektu. Edukacija će se održati na adresi Petračićeva ulica 4, u prostorijama HUB385 U dvorani B16.

Tečaj je namijenjen svima koji žele dobiti pregled ključnih komponenata iz područja Big Data i Data Science. Tijekom edukacije, pokrit ćemo teme koje će objasniti kako Big Data može pomoći i poduprijeti donošenje poslovnih odluka. Ciljana publika uključuje: voditelje projekata, Big Data korisnike, developere, članove tima, menadžere i ostale koji žele dobiti osnovno znanje iz područja Big Data i Data Science.

Prijaviti se možete na stranici HUB385, Early bird prijave su u tijeku!

Big data donosi i velike prilike i velike izazove, ali bez sumnje će temeljito promijeniti način na koji poslovanja funkcioniraju i konkuriraju jedni drugima. Kompanije koje investiraju u svoje podatke i uspješno pronalaze vrijednost u njima, imat će značajnu prednost u odnosu na svoje konkurente. Ideja pronalaska poslovne vrijednosti u podacima nije nova, a efikasno korištenje podataka postaje osnova kompetitivnosti. Kompanije su uvijek nastojale doći do novih saznanja koja bi im pomogla donositi bolje, pametnije, brže i točnije poslovne odluke. Oni koji predvode promjene, sada u svoje poslovanje uključuju velike podatke i izvana i unutar svog poduzeća.

Koje su najveće koristi implementacije Big Data sustava?

  • Big Data poslovanju daje kompetitivnu prednost, na način da pomaže otkriti skrivene informacije o korištenju web stranica, detalje o klijentima i ostale važne elemente poslovnih operacija
  • Big Data omogućava spremanje većih količina transakcijskih podataka u digitalnom obliku
  • Organizacije koje koriste Big Data mogu svojim klijentima pružiti proizvode i usluge prilagođene upravo njihovim potrebama
  • Big Data može pomoći u razvoju nove generacije proizvoda i usluga

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije