Data Science Konferencija 3.0

Budite u korak s najboljim stručnjacima iz svijeta Data Science, Big Data, data lake-a, umjetne inteligencije i vizualizacije podataka u Jugoistočnom djelu Europe i šire, te nam se pridružite na Data Science 3.0 konferenciji

Data Science konferencija održat će se od 21 do 22. studenoga u Belexpocentru u Beogradu, na kojoj će naš konzultant Tomislav Hlupić održati predavanje iz područja data lake-a, a podršku na konferenciji pružit će mu i kolege iz PI Podgorice. Konferencija očekuje preko 700 sudionika, koji će imati prilike sudjelovati na panelima, radionicama i predavanjima a 15 vrhunskih predavača pokrit će područje od Big Data, preko vizualizacije pa sve do monetizacije podataka. Prijave za konferenciju su u tijeku!

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije