Data Science konferencija

data science konf
Poslovna inteligencija je zlatni sponzor Data Science konferencije u Zagrebu koja će se održati 11. i 12. svibnja u Plaza Event centru.

Konferencija će pratiti 4 glavna tracka i obilje breakout sesija koje pokrivaju suvremene teme povezane s utjecajem podataka na biznis i svakodnevni život: Data Science in Production, Big Data & Data Engineering, Data Analytics, Decision Intelligence, Data4Good, Ethical AI, Open AI, Data Governance, Data Migration to Cloud, Building Data & AI Teams.

Sudionici će imat priliku slušati svjetske stručnjake iz kompanija kao što su, The Financial Times, Meta (Facebook), Rimac Technologies, Science Park Gratz, SQream i mnogih drugih. Pored navedenog, Dražen Oreščanin, CEO Poslovne inteligencije, će biti host Data Governance breakout sesije, dok će naš Goran Gvozden, uz kolegu Nebojšu Mitrića iz Maistre izložiti naš uspješni projekt Primjena strojnog učenja u hospitaity industriji – optimizacija upravljanja ljudskim potencijalima.

Tijekom tri dana na konferenciji će sudjelovati 500 sudionika, koji će imati priliku poslušati šest keynote govornika, 60 visokokvalitetnih predavanja i 10 tehničkih tutorijala.

Sve informacije o rasporedu, programu i načinu sudjelovanja mogu se pronaći na web-stranici konferencije.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Kroz BIRD Academy Internship program savladat ćeš nova poslovna, industrijska i tehnička znanja, upoznati ključne metodologije i raditi na vodećim svjetskim softverskim platformama.
IBM i PI rješenja pomažu tvrtkama da planiraju, procjenjuju i djeluju izvan tradicionalnih ograničenja i dosegnu svoj puni potencijal pomoću alata agilnog planiranja i analitike.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.