DEVZ Meetup

U četvrtak 6. srpnja od 17:30  do 19:00 sati, u Varaždinu se održao DEVZ lokalni meetup za developere, dizajnere i sve one koji žele naučiti nešto novo, a čija grupa trenutno čini 240 članova. Mjesto održavanja 11. po redu Meetupa bila je Palača Herzer, Multimedijska dvorana (Franjevački trg, 10). Svaki meetup sastoji se od 3 predavanja, a PI konzultant Hrvoje Gabelica održao je predavanje na temu Watson analytics pod nazivom “Analitika na pametan način korištenjem IBM Watson Analytics”. Devz Meetup pokriva širok spektar tema za publiku koja dolazi iz različitih sektora i industrija, a dosadašnje teme bile su startup projekti, web development, dizajn, animacija na webu, IoT i još mnoge druge.

O predavanju:

U modernom poslovanju javlja se potreba za korištenjem podataka na svakodnevnoj razini kako bi se donijele najbolje poslovne odluke. Najveća prepreka u analizi podataka znaju biti analitički alati koji nisu namijenjeni krajnjim korisnicima. U ovom predavanju će biti riječ o IBM Watson Analytics-u, analitičkom alatu koji je namijenjen krajnjim korisnicima, gdje vizualna analitika i data science dobivaju na značaju. Predavanje će također obuhvatiti kratki uvod u metodologiju analize podataka i primjere korištenja IBM Watson Analytics-a na primjeru podataka sa Kaggle-a u području ljudskih resursa.

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required