Distributed and Event-based Systems (DEBS) Konferencija

Od 20. do 24. lipnja, članica FERARI konzorcija Fabiana Fournier i Direktor odjela inovacija i razvoja Poslovne inteligencija, Marko Štajcer, predstavili su FERARI projekt na internacionalnoj konferenciji Distributed and Event-based Systems (DEBS) u Irvinu, Kaliforniji.

DEBS konferencija postala je mjesto okupljanja svih koji daju svoj doprinos na području distribuiranih i event – based sistema. Ciljevi DEBS konferencije su pružiti forum posvećen diseminaciji izvornih istraživanja, rasprave o praktičnim uvidima i izvješćivanje o iskustvima relevantnih za distribuiranih sustava i event-based sustava.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije