Ereteam je naš novi partner za modele skladišta podataka!

Ponosni smo što vam možemo predstaviti Ereteam - našeg novog partnera za Modele skladišta podataka za područje SAD-a, Turske i CIS regije (Azerbajdžan, Bjelorusija,  Kazahstan, Kirgistan, Armenija, Moldavija, Rusija,Tadžikistan i Uzbekistan).

Ereteam posluje u industriji informacijskih tehnologija već 18 godina sa sjedištem u New Jerseyju, a uredom u Istanbulu. Njihovo poslovanje proširilo se diljem Turske, a njihovi klijenti dolaze iz različitih industrija, većinom iz financija, telekomunikacija, farmacije, osiguranja i maloprodaje. Nude rješenja iz različitih domena – upravljanje performansama, upravljanje podacima, Big Data analitika , Omni-Channel Campaign Management, Upravljanje financijskim performansama i upravljanje podacima.

Trenutno zapošljavaju 70+ zaposlenika od kojih gotovo 75% radi na konzultantskim i tehnološkim pozicijama. Rješenja i usluge oblikuju u skladu s potrebama njihovih kupaca i nakon temeljite analize njihovih potreba pružaju dodatne mogućnosti upravljanja projektima. Ereteam drži do svog mota “Where Big Data comes alive” zahvaljujući nedavnim kolaboracijama i ulaganjima.

Posljednje Novosti

Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required