Ereteam je naš novi partner za modele skladišta podataka!

Ponosni smo što vam možemo predstaviti Ereteam - našeg novog partnera za Modele skladišta podataka za područje SAD-a, Turske i CIS regije (Azerbajdžan, Bjelorusija,  Kazahstan, Kirgistan, Armenija, Moldavija, Rusija,Tadžikistan i Uzbekistan).

Ereteam posluje u industriji informacijskih tehnologija već 18 godina sa sjedištem u New Jerseyju, a uredom u Istanbulu. Njihovo poslovanje proširilo se diljem Turske, a njihovi klijenti dolaze iz različitih industrija, većinom iz financija, telekomunikacija, farmacije, osiguranja i maloprodaje. Nude rješenja iz različitih domena – upravljanje performansama, upravljanje podacima, Big Data analitika , Omni-Channel Campaign Management, Upravljanje financijskim performansama i upravljanje podacima.

Trenutno zapošljavaju 70+ zaposlenika od kojih gotovo 75% radi na konzultantskim i tehnološkim pozicijama. Rješenja i usluge oblikuju u skladu s potrebama njihovih kupaca i nakon temeljite analize njihovih potreba pružaju dodatne mogućnosti upravljanja projektima. Ereteam drži do svog mota “Where Big Data comes alive” zahvaljujući nedavnim kolaboracijama i ulaganjima.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije