ESG: Turning Concepts into Actual Reports – Business Breakfast

Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.

Prošle godine proveli smo istraživanje o implementaciji CSRD-a koje pokazuje kako više od polovice sudionika, točnije 54%, nije počelo prikupljati podatke nužne za izvještavanje o održivosti. Kako bismo adresirali Vaše brige, odlučili smo kroz ovaj događaj prikazati koji su to konkretni koraci potrebni da Vaša organizacija postigla usklađivanje s CSRD direktivom i koji će Vam omogućiti da budete korak bliže efikasnom ESG izvještavanju.

Saznat ćete koji su to ključni koncepti ESG izvještavanja i CSRD direktive koje je potrebno savladati kako biste napravili podlogu za Vaše izvještaje. Stjecanje dobrog razumijevanja koncepata poput dvostruke značajnosti i ESRS standarda ključni su jer oblikuju okvir izvještavanja i usmjeravaju tvrtke u prikupljanju potrebnih podataka na učinkovit način.

Prikupljanje podataka za  ESG izvještavanje ne mora biti opterećujuće. Preuzmite kontrolu nad podacima koje imate i pretvorite ih u važne uvide uz IBM  Envizi.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, postavite pitanja stručnjacima u ESG konzaltingu i izvještavanju te napravite prvi korak usklađivanju vaše organizacije s CSRD direktivom.

Predavači:

  • Anja Kuhar – Regtech Delivery Director @ Poslovna inteligencija
  • Anita KnezovićManaging Director @ ESG Point

Molimo Vas potvrdite nam svoj dolazak prijavom putem linka, najkasnije do 15.3.2024.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite više informacija, obratite nam se na e-mail: marketing@inteligencija.com.

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required