Farseer postao novi partner Poslovne inteligencije

Predstavljamo vam našeg novog partnera - zagrebački startup Farseer, nastao iz potrebe za inovativnim rješenjem problema svih koji su nekad zaratili s Excelom!

Farseer je no-code platforma za financijsko planiranje, forecastiranje i analitiku. Proizvod je namijenjen srednjim i velikim tvrtkama koje prerastaju Excel i žele modernizirati procese planiranja i izvještavanja. U samo godinu dana od formalnog početka poslovanja, Farseer pobijedio je na dva pitch natjecanja (Podim, Algebra Lab), dobio seed investiciju, ugovorio suradnju s nizom uglednih regionalnih klijenata i udvostručio svoj tim. Planovi u skorijoj budućnosti su otvaranje ureda u Londonu i fokusiranje na poboljšanje proizvoda i rješavanje stvarnih problema korisnika.

Veselimo se našim zajedničkim poslovnim uspjesima!

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije