Farseer postao novi partner Poslovne inteligencije

Predstavljamo vam našeg novog partnera - zagrebački startup Farseer, nastao iz potrebe za inovativnim rješenjem problema svih koji su nekad zaratili s Excelom!

Farseer je no-code platforma za financijsko planiranje, forecastiranje i analitiku. Proizvod je namijenjen srednjim i velikim tvrtkama koje prerastaju Excel i žele modernizirati procese planiranja i izvještavanja. U samo godinu dana od formalnog početka poslovanja, Farseer pobijedio je na dva pitch natjecanja (Podim, Algebra Lab), dobio seed investiciju, ugovorio suradnju s nizom uglednih regionalnih klijenata i udvostručio svoj tim. Planovi u skorijoj budućnosti su otvaranje ureda u Londonu i fokusiranje na poboljšanje proizvoda i rješavanje stvarnih problema korisnika.

Veselimo se našim zajedničkim poslovnim uspjesima!

Posljednje Novosti

IBM i PI rješenja pomažu tvrtkama da planiraju, procjenjuju i djeluju izvan tradicionalnih ograničenja i dosegnu svoj puni potencijal pomoću alata agilnog planiranja i analitike.
Skupština Poslovne inteligencije donijela je odluku o proširenju uprave te je imenovala novu članicu. Dosadašnjim članovima, Aniti Cvetić Oreščanin, Lidiji Karagi i Draženu Oreščaninu, s direktorskog mjesta na novoj poziciji pridružuje se Slađana Krpić koja je do sada vodila Business Analytics odjel konzaltinga. Slađana je tako povećala udio ženskog vodstva u Poslovnoj inteligenciji te od sad čak tri četvrtine Uprave čine žene.
Poslovna inteligencija je, kao dio konzorcija koji predvodi BPTI (Baltic Institute of Advanced Technology) iz Litve, dobila sredstva iz Europskog programa industrijskog razvoja u području obrane (EDIDP) za prijavljeni projekt "Cyber Quick Response Toolbox for Defense Use" (CYBER4DE). Vrijednost projekta je gotovo 10 milijuna Eura od kojih će EU financirati čak 96%.
Veleposlanik Republike Indije u Republici Hrvatskoj, njegova ekselencija Raj Kumar Srivastava, koji je na dužnost stupio u rujnu prošle godine, 17.2. je posjetio Poslovnu inteligenciju i BIRD Inkubator za umjetnu inteligenciju i podatkovnu analitiku. Povod njegova posjeta bio je razgovor s predsjednikom Uprave Poslovne inteligencije Draženom Oreščaninom na temu suradnje Indije i Hrvatske u IT sektoru.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.