FOI Tjedan karijera

Od 16. do 20. listopada u Varaždinu se održao  Tjedan karijera u organizaciji FOI Centra za podršku studentima i razvoj karijera. Odmah u ponedjeljak studenti su imali priliku sudjelovati na našem predavanju i od tehničke direktorice, Snježane Škledar, čuti kako izgleda dan u životu Business Analytics konzultanta. U sklopu Tjedna karijera održane su i zanimljive radionice, a jedna od njih bila je i radionica konzultanta Hrvoja Gabelice pod nazivom “Vina i podataka: kakve poveznice imaju vino i analiza podataka”.

Naši bivši BIRDići u kratkim pitchevima predstavili su Poslovnu inteligenciju zainteresiranim studentima i ispričali im kako je to raditi kod nas, a ukratko su im ispričali i o BIRD Academy i studentskim praksama.

Ovogodišnji, 6. po redu (tje)dan karijera ponudio je studentima FOI-ja brojne sadržaje: pozvana predavanja, stručne radionice, employer pitcheve, predstavljanja praksi, karijerni špancir (kava s poslodavcima), AIESEC konferencija Business in Practice, FOI alumni pub kviz, neformalno druženje, party i još puno toga.

Više saznajte na službenim stranicama FOI Centra za podršku studentima i razvoj karijera.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije