Gabrijela Gega Balun nova je direktorica prodaje u Poslovnoj inteligenciji

Uz organizacijski rast, razvoj i iskorake na inozemnim tržištima, Poslovna inteligencija nastavlja i s pojačanjima na direktorskim pozicijama.

Nova direktorica prodaje Poslovne inteligencije, itekako je poznato lice u IT krugovima.

Gabrijela Gega Balun u Poslovnu inteligenciju dolazi s mjesta Predsjednice uprave SV Grupe.

Tri godine je bila u Zagrebačkoj banci na čelu tima IT infrastrukture, a prije toga niz godina na liderskim pozicijama u IBM Hrvatska i Microsoft Hrvatska.
Po završetku studija na FER-u, Gabrijela se kroz karijeru dodatno obrazovala pohađajući brojne programe IBM-a i Microsoft-a, edukacije na svjetski poznatim institucijama poput INSEAD-a, Sloan škole na MIT-u i Kellogsa, a završila je i Mini MBA na PWC Akademiji.

“Jako mi je drago što sam se priključila timu Poslovne inteligencije prepoznatom kao lideru na području analitike i upravljanja podacima u ulozi direktorice prodaje. Očekivanja i aspiracije su velike s obje strane, želimo biti najbolji i dalje rasti te postati izbor broj 1 korisnicima i partnerima ne samo u Hrvatskoj i regiji već i puno šire. Izazova ima, ali kako volim reći, sve je moguće i nema toga što zajedničkim snagama, svojim iskustvom i ekspertizom ne možemo napraviti!”, izjavila je Gabrijela povodom preuzimanja svoje nove uloge.

Gabrijelinim dolaskom, kompanija dodatno stavlja naglasak na otvaranje novih prilika i projekata. Podjednako intenzivno će se pojačavati djelovanje u Hrvatskoj i ostatku Europe, s posebnim naglaskom na tržišta Nordics regije i UK-a, u kojima Poslovna inteligencija ima urede.

Dolazak vrhunskog profesionalca kakav je Gabrijela Gega Balun je snažno pojačanje za naš tim. Uvjereni smo da će sinergija Gabine ekspertize i iskustva, uz dokazanu kvalitetu naših usluga i proizvoda rezultirati izvrsnim novim projektima i ostvarenjem ambicioznih planova rasta. Veselimo se zajedničkim uspjesima!“, ističe Lidija Karaga, članica Uprave Poslovne inteligencije u čijoj je nadležnosti i prodaja.

Osim svojim profesionalnim iskustvom i vizijom, Gabrijela se u novu sredinu također izvrsno uklapa timskim i sportskim duhom.

Posljednje Novosti

Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required