Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance

Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.

Na ovom događanju steći ćete sveobuhvatno razumijevanje značaja upravljanja podacima, posebno u kontekstu integriteta umjetne inteligencije. Ovo je znanje ključno za svaku organizaciju koja želi učinkovito iskoristiti snagu svojih podataka.

Organiziran u suradnji s našim cijenjenim partnerom, Informaticom, ovaj događaj obećava pružiti neprocjenjive uvide i djelotvorne strategije za poticanje vaše organizacije prema uspjehu u digitalnom okruženju koji se neprestano razvija.

 

Zašto prisustvovati:

  • naučite praktične strategije i djelotvorne korake za pokretanje i implementaciju upravljanja podacima unutar vaše organizacije.
  • saznajte kako upravljanje podacima doprinosi osiguravanju pouzdanih podataka za AI
  • iskoristite stručnost i vrhunska rješenja Informatice osmišljena da optimiziraju vaše napore u upravljanju podacima.

 

Ovo događanje namijenjeno je profesionalcima i donositeljima odluka koji žele iskoristiti upravljanje podacima za poticanje organizacijskog uspjeha dok se snalaze u složenosti AI imperativa.

 

Što smo Vam sve pripremili pročitajte u nastavku.

Na samom početku eventa, suosnivač Poslovne inteligencije, Dražen Oreščanin održat će uvodni govor o važnosti upravljanja podacima. Nakon istoga stručnjaci za Data Governance u Poslovnoj inteligenciji – Zoran Novaković i Martin Markač, održat će predavanje koje će pojasniti ulogu Data Governance-a u području umjetne inteligencije. Slijede praktične upute gdje i kako početi svoje Data Governance putovanje uz pojašnjenje ključnih koraka za njegovu uspješnu implementaciju.

☕ Oko 10:30h uslijedit će kratka pauza i ugodno druženje uz kavu, čaj i doručak sa predavačima i PI konzultantima te razmjenu ideja, izazova i iskustva s ostalim sudionicima. Sudionici koji su se prijavili za online praćenje eventa, tijekom pauze će moći postaviti pitanja na koja će odgovore dobiti od naših konzultanata.

Nakon pauze slijedi prezentacija našeg dugogodišnjeg partnera Informatica u kojoj će Vam prikazati inovativna rješenja skrojena upravo za rješavanje izazova u upravljanju podacima, i u kontekstu AI-a.

🎁 I za sam kraj, osigurali smo dovoljno vremena za pitanja, razmjenu mišljenja i kontakata te prigodne poklone.

 

Agenda eventa:

9:00-9:15 – okupljanje

9:15-9:30 – uvodni govor – Dražen Oreščanin, suosnivač Poslovne inteligencije

9:30-10:15 – predavanje “How to Stop AI from Hallucinating” – Zoran Novaković, Line of Business Director – Data Governance i Martin Markač, Line of Business Director, Data & Analytical Solutions, Poslovna inteligencija

10:15-10:45 – Coffee break ☕

10:45-11:45 – predavanje „Data Management for AI“ – Mohamed ElKady, Solutions Architect, DM & DG Principal Consultant, Informatica

11:45-12:00 Q&A i druženje

 

Molimo Vas potvrdite nam svoj dolazak prijavom putem linka 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite više informacija, obratite nam se na e-mail: marketing@inteligencija.com.

 

Radujemo se Vašem dolasku!

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required