GrupoCONTEXT- novi partner za DWH modele

GrupoCONTEXT je naš najnoviji partner za modele skladišta podataka za telekomunikacije, bankarstvo, osiguranje i maloprodaju za područje Ekvadora i Perua.

 

GrupoCONTEXT je konzultantska tvrtka koju je 1996. godine osnovala skupina stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u financijskoj industriji.

Od 1996. godine GrupoCONTEXT je sudjelovao u više od trideset projekata implementacije tehnoloških rješenja i upravljanja informacijama u dvanaest zemalja Latinske Amerike. Važan dio njihove strategije bio je razvoj partnerstva s multinacionalnim tvrtkama, specijaliziranim tvrtkama i međunarodnim konzultantima, kako bi proširili spektar usluga i postigli najveću dodanu vrijednosti ponuđenih usluga.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije