Humanitarna akcija za Udrugu Krijesnica!

poslovna inteligencija na utrci wings for llife zadar
Za svaki kilometar koji smo pretrčali na utrci Wings For Life World Run, donirali smo 20 kuna za Udrugu Krijesnica i djecu oboljelu od malignih bolesti! Zajednički, naši trkači pretrčali su 243 km ,a uz pomoć donacija kolega iz ureda prikupili smo 6.000 kuna!

Prošli vikend naš PI Running team trčao je u Zadru na svjetskoj humanitarnoj utrci  Wings for Life World Run koja se održava na nekoliko lokacija diljem svijeta. Sav iznos startnina i donacija koje se prikupljaju kroz humanitarnu kampanju odlaze izravno u životno važne istraživačke projekte leđne moždine i kliničke studije na renomiranim sveučilištima i institutima diljem svijeta.

Naši trkači uspjeli su pretrčati čak 243 km i na taj način dali svoj doprinos. Ove godine mnogi od njih istrčali su svoje najbolje rezultate i pomaknuli svoje granice, a imali su i dodatni motiv za to. Poslovna inteligencija donirala je Udruzi Krijesnica 20 kn za svaki kilometra koji smo pretrčali.

Donirali su i oni koji ove godine nisu trčali te smo u našem uredu zajednički prikupili 6.000 kuna koje smo namjenili udruzi Krijesnica za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti. Udruga Krijesnica u zadnjih je 18 godina svog rada, kroz različite projekte, pomogla je preko 1.300 obitelji.

 

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije