Humanitarna akcija za Udrugu Krijesnica!

poslovna inteligencija na utrci wings for llife zadar
Za svaki kilometar koji smo pretrčali na utrci Wings For Life World Run, donirali smo 20 kuna za Udrugu Krijesnica i djecu oboljelu od malignih bolesti! Zajednički, naši trkači pretrčali su 243 km ,a uz pomoć donacija kolega iz ureda prikupili smo 6.000 kuna!

Prošli vikend naš PI Running team trčao je u Zadru na svjetskoj humanitarnoj utrci  Wings for Life World Run koja se održava na nekoliko lokacija diljem svijeta. Sav iznos startnina i donacija koje se prikupljaju kroz humanitarnu kampanju odlaze izravno u životno važne istraživačke projekte leđne moždine i kliničke studije na renomiranim sveučilištima i institutima diljem svijeta.

Naši trkači uspjeli su pretrčati čak 243 km i na taj način dali svoj doprinos. Ove godine mnogi od njih istrčali su svoje najbolje rezultate i pomaknuli svoje granice, a imali su i dodatni motiv za to. Poslovna inteligencija donirala je Udruzi Krijesnica 20 kn za svaki kilometra koji smo pretrčali.

Donirali su i oni koji ove godine nisu trčali te smo u našem uredu zajednički prikupili 6.000 kuna koje smo namjenili udruzi Krijesnica za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti. Udruga Krijesnica u zadnjih je 18 godina svog rada, kroz različite projekte, pomogla je preko 1.300 obitelji.

 

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required