IBM Think SEE Konferencija 2018

Poslovna inteligencija Platinum je sponzor IBM Think SEE konferencije koja će se održati 6. i 7. studenoga na Bledu u Sloveniji.

IBM Think SEE konferenciji održana je 6. i 7. studenoga u Rikli Balance Hotelu na Bledu u Sloveniji. Ove godine bili smo Platinum  sponzor događaja za Business and AI područje, a u sklopu konferencije Lada Banić, vodeća kozultantica Poslovne inteligencije iz odjela Business Analytics, održala je predavanje pod nazivom AI as a business driver.

Lada se u svom predavanju osvrnula na pitanja što je to umjetna inteligencija i strojno učenje, te zašto ono postaje zanimljivo upravo sada? Kako se prijenos znanja promjenio u posljednjih nekoliko desetljeća, te mogu li strojevi biti učinkovitiji od ljudi u obavljanju svakodnevnih poslova? Trebamo li se bojati umjetne inteligencije?

IBM Think SEE konferencija okuplja C-level rukovoditelje diljem jugoistočne Europe i unutar različitih industrija na jednom mjestu, kako bi se povezali i upoznali s novostima iz svijeta Aritficial intelligence, clouda i sigurnosti podataka, te je izvrsna prilika za upoznavanje s više od 400 kolega i  predavača koji su podijelili što nove tehnologije donose za vaše poslovanje i vašu industriju.

Posljednje Novosti

Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required