IBM Think SEE Konferencija 2018

Poslovna inteligencija Platinum je sponzor IBM Think SEE konferencije koja će se održati 6. i 7. studenoga na Bledu u Sloveniji.

IBM Think SEE konferenciji održana je 6. i 7. studenoga u Rikli Balance Hotelu na Bledu u Sloveniji. Ove godine bili smo Platinum  sponzor događaja za Business and AI područje, a u sklopu konferencije Lada Banić, vodeća kozultantica Poslovne inteligencije iz odjela Business Analytics, održala je predavanje pod nazivom AI as a business driver.

Lada se u svom predavanju osvrnula na pitanja što je to umjetna inteligencija i strojno učenje, te zašto ono postaje zanimljivo upravo sada? Kako se prijenos znanja promjenio u posljednjih nekoliko desetljeća, te mogu li strojevi biti učinkovitiji od ljudi u obavljanju svakodnevnih poslova? Trebamo li se bojati umjetne inteligencije?

IBM Think SEE konferencija okuplja C-level rukovoditelje diljem jugoistočne Europe i unutar različitih industrija na jednom mjestu, kako bi se povezali i upoznali s novostima iz svijeta Aritficial intelligence, clouda i sigurnosti podataka, te je izvrsna prilika za upoznavanje s više od 400 kolega i  predavača koji su podijelili što nove tehnologije donose za vaše poslovanje i vašu industriju.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required