IBM Think SEE Konferencija 2018

Poslovna inteligencija Platinum je sponzor IBM Think SEE konferencije koja će se održati 6. i 7. studenoga na Bledu u Sloveniji.

IBM Think SEE konferenciji održana je 6. i 7. studenoga u Rikli Balance Hotelu na Bledu u Sloveniji. Ove godine bili smo Platinum  sponzor događaja za Business and AI područje, a u sklopu konferencije Lada Banić, vodeća kozultantica Poslovne inteligencije iz odjela Business Analytics, održala je predavanje pod nazivom AI as a business driver.

Lada se u svom predavanju osvrnula na pitanja što je to umjetna inteligencija i strojno učenje, te zašto ono postaje zanimljivo upravo sada? Kako se prijenos znanja promjenio u posljednjih nekoliko desetljeća, te mogu li strojevi biti učinkovitiji od ljudi u obavljanju svakodnevnih poslova? Trebamo li se bojati umjetne inteligencije?

IBM Think SEE konferencija okuplja C-level rukovoditelje diljem jugoistočne Europe i unutar različitih industrija na jednom mjestu, kako bi se povezali i upoznali s novostima iz svijeta Aritficial intelligence, clouda i sigurnosti podataka, te je izvrsna prilika za upoznavanje s više od 400 kolega i  predavača koji su podijelili što nove tehnologije donose za vaše poslovanje i vašu industriju.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije