IBS – novi reseller za PI DWH modele za Bugarsku

 

ibs_logo_40mmZadovoljstvo nam je predstaviti našeg novog reseller partnera za modele skladišta podataka Poslovne inteligencije (PI DWH Models) za područje Bugarske – IBS.

IBS je informacijsko-tehnološka tvrtka koja svojim naprednim tehnologijama i inovacijama donosi rješenja koja mijenjaju poslovni svijet. Kombinirajući usluge iz područja informacijske tehnologije sa visokokvalificiranim vještinama i sposobnostima podržavaju razvoj organizacije s ciljem postizanja više razine učinkovitosti te bolje produktivnosti. IBS nudi rješenja i proizvode (hardware i software) kao što su izgradnja platforme za timski rad i komunikaciju, dinamična IT infrastruktura, ljudski potencijali i upravljanje odnosom s klijentima, Apple i Lenovo proizvodi i mnogi drugi. Veselimo se zajedničkoj suradnji!

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required