IBS – novi reseller za PI DWH modele za Bugarsku

 

ibs_logo_40mmZadovoljstvo nam je predstaviti našeg novog reseller partnera za modele skladišta podataka Poslovne inteligencije (PI DWH Models) za područje Bugarske – IBS.

IBS je informacijsko-tehnološka tvrtka koja svojim naprednim tehnologijama i inovacijama donosi rješenja koja mijenjaju poslovni svijet. Kombinirajući usluge iz područja informacijske tehnologije sa visokokvalificiranim vještinama i sposobnostima podržavaju razvoj organizacije s ciljem postizanja više razine učinkovitosti te bolje produktivnosti. IBS nudi rješenja i proizvode (hardware i software) kao što su izgradnja platforme za timski rad i komunikaciju, dinamična IT infrastruktura, ljudski potencijali i upravljanje odnosom s klijentima, Apple i Lenovo proizvodi i mnogi drugi. Veselimo se zajedničkoj suradnji!

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije