Integrated Digital Technologies- novi partner za DWH modele

Ponosni smo što vam možemo predstaviti našeg novog partnera za Modele skladišta podataka za područje Bliskog istoka i Afrike- Integrated Digital Technologies

Integrated Digital Technologies LLC, specijalizirani je pružatelj usluga i poslovnih rješenja za poduzeća i klijente diljem Afrike, Bliskog istoka i Srednje Azije. Integrated Digital Technologies prvi je odabir za organizacije koje žele biti predvodnici digitalne transformacije, pružajući najbolje tehnološke platforme i usluge stručnjaka koji osiguravaju stvarnu i mjerljivu vrijednost za klijenta. IDT nudi sveobuhvatnom mrežu usluga za klijenta, od razvojnih programera i in-house stručnjaka uz podršku regionalnih partnera, pa sve do najbolje usluge za klijenta koja uključuje profesionalne savjete ali i tehničku podršku.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije