IT Suradnja s odličnim rezultatima!

Naša suradnja s hrvatskom IT tvrtkom Repsly jedna je od uspješnih priča koja je dokazala da zajednička suradnja hrvatskih IT tvrtki može biti izvrsna prilika za strateško pozicioniranje na međunarodnom tržištu. 

 

Kako bi postigli što veću konkurentnost na tržištu i kod velikih tvrtki, Repsly je želio ponuditi klijentima naprednu analitiku, te su se odlučili za outsourcing i izravnu suradnju s domaćim stručnjacima – Poslovnom inteligencijom. Kako bi razvili takvo rješenje, Repsly je prvo trebao pronaći alat, za što su odabrali tvrtku GoodData, dobavljača BI (business inteligence) u oblaku.

Najveći fokus bio je uvođenje funkcionalnosti za “velike“, poput integracije Repslyja s prodajnim podacima iz maloprodaje, naprednog upravljanja timovima i organizacijskim hijerarhijama.

Zadatak nam je bio pomoći Repslyju što brže naučiti i usvojiti principe na kojima se temelje analitički sustavi, pripremiti interne materijale za radionice s GoodDatom, pripremiti interni Repsly tim na potencijalne prepreke s kojima se mogu sresti u projektu, bilo s poslovne ili tehničke strane. U konačnici, bili smo „trusted advisor“ i savjetnici za arhitekturu sustava koji su zaduženi za osiguranje da će analitički sustav zaista zadovoljiti potrebe Repslyja i krajnjih korisnika.

Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave

Produkt svega bila je odlična suradnja koja je polučila bolje rezultate od dostupnih gotovih rješenja i izvrsna opcija za strateško pozicioniranje na međunarodnom tržištu.

Kakve rezultate je donijela kombinacija ‘Can do‘ stava, maker kulture i ujedinjene ekspertize Poslovne inteligencije i Repslyja pročitajte na netokracija.com

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije