IT Suradnja s odličnim rezultatima!

Naša suradnja s hrvatskom IT tvrtkom Repsly jedna je od uspješnih priča koja je dokazala da zajednička suradnja hrvatskih IT tvrtki može biti izvrsna prilika za strateško pozicioniranje na međunarodnom tržištu. 

 

Kako bi postigli što veću konkurentnost na tržištu i kod velikih tvrtki, Repsly je želio ponuditi klijentima naprednu analitiku, te su se odlučili za outsourcing i izravnu suradnju s domaćim stručnjacima – Poslovnom inteligencijom. Kako bi razvili takvo rješenje, Repsly je prvo trebao pronaći alat, za što su odabrali tvrtku GoodData, dobavljača BI (business inteligence) u oblaku.

Najveći fokus bio je uvođenje funkcionalnosti za “velike“, poput integracije Repslyja s prodajnim podacima iz maloprodaje, naprednog upravljanja timovima i organizacijskim hijerarhijama.

Zadatak nam je bio pomoći Repslyju što brže naučiti i usvojiti principe na kojima se temelje analitički sustavi, pripremiti interne materijale za radionice s GoodDatom, pripremiti interni Repsly tim na potencijalne prepreke s kojima se mogu sresti u projektu, bilo s poslovne ili tehničke strane. U konačnici, bili smo „trusted advisor“ i savjetnici za arhitekturu sustava koji su zaduženi za osiguranje da će analitički sustav zaista zadovoljiti potrebe Repslyja i krajnjih korisnika.

Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave

Produkt svega bila je odlična suradnja koja je polučila bolje rezultate od dostupnih gotovih rješenja i izvrsna opcija za strateško pozicioniranje na međunarodnom tržištu.

Kakve rezultate je donijela kombinacija ‘Can do‘ stava, maker kulture i ujedinjene ekspertize Poslovne inteligencije i Repslyja pročitajte na netokracija.com

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required