IV. Tableau User Group Zagreb

Tableau User Groupa održala se četvrti put za redom, a ovaj put Tableau entuzijasti sastali su se 10. veljače u prostorijama Algebra visokog učilišta.

Na trećoj Tableau User Grupi održana je radionica, a sada smo prikazali prezentaciju realnih korištenja Tableau Software-a u poslovanju. Na ovom sastanaku Tihomir Lolić, analitičar podataka tvrtke Nanobit koja je najpoznatija po razvoju mobilnih igara koju koriste tisuće korisnika diljem svijeta, održao je predavanje na temu kako primjeniti Tableau Software na primjeru monitoriranja marketing kampanja. Osim poslovnog slučaja prikazana je i tehnička arhitektura sustava.

 


Tableau grupa namijenjena je svim korisnicima Tableau alata ali i onima koji se bave analizom i vizualizacijom podataka, neovisno o alatu koji koriste. Tableau User Grupa održat će se četiri puta godišnje, a sve informacije možete pročitati na službenoj Facebook stranici Tableau User grupe.

 

Tableau Software je softver za vizualnu analitiku koji omogućava analizu podataka neovisno o vještinama i znanju. Tableau omogućuje jednostavno spajanje na većinu izvora podataka (Excel, relacijske baze, Big Data), kombiniranje izvora podataka te brzu vizualizaciju i analizu podataka. Prema Gartnerovim izvještajima Tableau se zadnjih godinama nalazi kao apsolutni lider u području analitičkih i vizualizacijskih alata.

 

Posljednje Novosti

Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required