Konferencija: Uloga Data Governancea u digitalnoj transformaciji

Konferencija - Uloga Data Governancea u digitalnoj transformaciji
Poslovna inteligencija i Informatica pozivaju vas na predavanje i panel raspravu „Uloga Data Governancea u digitalnoj transformaciji“.

Događaj će se održati 3. ožujka 2022., od 10 do 12 sati u prostoru BIRD Incubatora, a moći ćete ga pratiti putem prijenosa na Youtubeu uz prethodnu prijavu

Data governance podrazumijeva skup procesa, praksi i alata koji tvrtkama omogućuju kvalitetnije i brže donošenje važnih poslovnih odluka i poteza utemeljenih na konkretnim metrikama i podacima. U doba digitalne transformacije i digitalizacije nije nužno samo implementirati gotova rješenja, već je potrebno nadograditi znanja, procese i uporabu kvalitetnih, intuitivnih alata koji će tvrtkama omogućiti razumijevanje relevantnih i ispravnih podataka te donošenje data-driven odluka. Upravljanje i korištenje podataka na ispravan način mijenja prirodu poslovanja i tvrtkama osigurava dobivanje maksimalne vrijednosti od svih dostupnih informacija.

Cilj panel rasprave je predstaviti prednosti Data Governancea te kvalitetna rješenja i primjere dobre prakse data-driven organizacija koje su, zahvaljujući Data Governanceu, unaprijedile svoje poslovanje.

Događaj će započeti uvodnim predavanjem Jeromea Couzyja, stručnjaka tvrtke Informatica s dugogodišnjim analitičkim iskustvom. Nakon predavanja, održat će se panel rasprava koja će obraditi pitanja mogućnosti razumijevanja podataka, dobivanja potpunog pregleda relevantnih i kvalitetnih podataka te kategorizacije podataka, a sudjelovat će, Lidija Karaga, članica Uprave tvrtke Poslovna inteligencija, Mario Pehar, CDO UniCredit Bank d.d. te Nebojša Mitrić, direktor informatike u Maistri d.d.

Snimka predavanja i panel rasprave te dodatni video sadržaj o Data Governanceu bit će dostupni na web stranicama Poslovne inteligencije nakon događaja. Više informacija bit će dostupno uskoro, a za online sudjelovanje na panel raspravi možete se prijaviti putem linka.

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required