Konferencija: Uloga Data Governancea u digitalnoj transformaciji

Konferencija - Uloga Data Governancea u digitalnoj transformaciji
Poslovna inteligencija i Informatica pozivaju vas na predavanje i panel raspravu „Uloga Data Governancea u digitalnoj transformaciji“.

Događaj će se održati 3. ožujka 2022., od 10 do 12 sati u prostoru BIRD Incubatora, a moći ćete ga pratiti putem prijenosa na Youtubeu uz prethodnu prijavu

Data governance podrazumijeva skup procesa, praksi i alata koji tvrtkama omogućuju kvalitetnije i brže donošenje važnih poslovnih odluka i poteza utemeljenih na konkretnim metrikama i podacima. U doba digitalne transformacije i digitalizacije nije nužno samo implementirati gotova rješenja, već je potrebno nadograditi znanja, procese i uporabu kvalitetnih, intuitivnih alata koji će tvrtkama omogućiti razumijevanje relevantnih i ispravnih podataka te donošenje data-driven odluka. Upravljanje i korištenje podataka na ispravan način mijenja prirodu poslovanja i tvrtkama osigurava dobivanje maksimalne vrijednosti od svih dostupnih informacija.

Cilj panel rasprave je predstaviti prednosti Data Governancea te kvalitetna rješenja i primjere dobre prakse data-driven organizacija koje su, zahvaljujući Data Governanceu, unaprijedile svoje poslovanje.

Događaj će započeti uvodnim predavanjem Jeromea Couzyja, stručnjaka tvrtke Informatica s dugogodišnjim analitičkim iskustvom. Nakon predavanja, održat će se panel rasprava koja će obraditi pitanja mogućnosti razumijevanja podataka, dobivanja potpunog pregleda relevantnih i kvalitetnih podataka te kategorizacije podataka, a sudjelovat će, Lidija Karaga, članica Uprave tvrtke Poslovna inteligencija, Mario Pehar, CDO UniCredit Bank d.d. te Nebojša Mitrić, direktor informatike u Maistri d.d.

Snimka predavanja i panel rasprave te dodatni video sadržaj o Data Governanceu bit će dostupni na web stranicama Poslovne inteligencije nakon događaja. Više informacija bit će dostupno uskoro, a za online sudjelovanje na panel raspravi možete se prijaviti putem linka.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije