Konferencija Zanesljive odločitve


jelena_malnar5. listopada 2016. u Kongresnom centru na Brdu kod Kranja u Sloveniji,
po sedmi puta zaredom održala se konferencija Zanesljive odločitve u organizaciji našeg distributera za Sloveniju Marmis d.o.o. i uz podršku IBM-a., na kojoj je Poslovna inteligencija sudjelovala kao sponzor. Jelena Malnar, vodeći konzultant u odjelu Performance Management Poslovne inteligencije, prezentacijom pod nazivom „PI Profitability solution enabled by IBM Cognos TM1“
ukazala je na važnost donošenja ključnih odluka na temelju relevantnih, pravovremenih i zanesljiveprovjerenih informacija. Središnja tema ovogodišnjeg susreta Zanesljive odločitve bila je napredni sustavi za obradu podataka, kao i pravilno korištenje tih sustava, analiza kvalitete i autentičnost podataka kojima se osigurava stjecanje ključnih konkurentskih prednosti u poslovnom odlučivanju.

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije