Libertas TALK

Na prvom izdanju Libertas TALK-a 9. ožujka, studenti su imali priliku čuti inspirativnu poduzetničku priču osnivačice i članice Uprave Poslovne inteligencije  Anite Cvetić-Oreščanin. U uvodnom dijelu razgovora Anita je iznijela svoja iskustva iz studentskih dana i pritom naglasila važnost angažmana u izvannastavnim aktivnostima, kroz različite studentske organizacije, udruge, prakse,  Erasmus programe i sl.

U svojoj profesionalnoj karijeri 5 je godina provela u velikim multinacionalnim kompanijama, a na upit kako u  velikim organizacijama stati iza svojih ideja, Anita je izjavila “Važno je pronaći dobrog mentora i pritom raditi na razvoju svojih soft skills vještina”. Opisujući rad svoje tvrtke okupljeni su studenti mogli čuti što je consulting, na koji način Poslovna inteligencija kroz svoje usluge i proizvode prožima znanja IT-a i ekonomije, te kako izgleda regrutacijski proces zapošljavanja pripravnika. Na pitanje o vrijednovanju diplome u očima budućeg poslodavca Anita je istaknula “diploma nije obični papir, već garancija poslodavcu o našim stečenim znanjima, kompetencijama i trudu uloženom kroz razdoblje studiranja”.


Libertas međunarodno sveučilište najstarije je privatno sveučilište u Hrvatskoj. Sveučilište se razvilo iz Visoke poslovne škole Libertas u Zagrebu i DIU Libertas međunarodnog sveučilišta u Zagrebu i Dubrovniku kao dvaju visokih učilišta koja su tijekom 2016. godine prerasla u sadašnju sveučilišnu instituciju. Libertas međunarodno sveučilište danas se sastoji od četiri fakulteta i Poslovne škole.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required