Libertas TALK

Na prvom izdanju Libertas TALK-a 9. ožujka, studenti su imali priliku čuti inspirativnu poduzetničku priču osnivačice i članice Uprave Poslovne inteligencije  Anite Cvetić-Oreščanin. U uvodnom dijelu razgovora Anita je iznijela svoja iskustva iz studentskih dana i pritom naglasila važnost angažmana u izvannastavnim aktivnostima, kroz različite studentske organizacije, udruge, prakse,  Erasmus programe i sl.

U svojoj profesionalnoj karijeri 5 je godina provela u velikim multinacionalnim kompanijama, a na upit kako u  velikim organizacijama stati iza svojih ideja, Anita je izjavila “Važno je pronaći dobrog mentora i pritom raditi na razvoju svojih soft skills vještina”. Opisujući rad svoje tvrtke okupljeni su studenti mogli čuti što je consulting, na koji način Poslovna inteligencija kroz svoje usluge i proizvode prožima znanja IT-a i ekonomije, te kako izgleda regrutacijski proces zapošljavanja pripravnika. Na pitanje o vrijednovanju diplome u očima budućeg poslodavca Anita je istaknula “diploma nije obični papir, već garancija poslodavcu o našim stečenim znanjima, kompetencijama i trudu uloženom kroz razdoblje studiranja”.


Libertas međunarodno sveučilište najstarije je privatno sveučilište u Hrvatskoj. Sveučilište se razvilo iz Visoke poslovne škole Libertas u Zagrebu i DIU Libertas međunarodnog sveučilišta u Zagrebu i Dubrovniku kao dvaju visokih učilišta koja su tijekom 2016. godine prerasla u sadašnju sveučilišnu instituciju. Libertas međunarodno sveučilište danas se sastoji od četiri fakulteta i Poslovne škole.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije