MAMFORCE Change i DADFORCE Standard

U Hrvatskom saboru 19. prosinca 2017. godine održana je završna konferencija EU financiranog projekta „Prema stvarnoj ravnopravnosti muškaraca i žena: usklađivanje profesionalnog i obiteljskog života“  na kojoj je Poslovnoj inteligenciji dodijeljen napredni MAMFORCE Change i DADFORCE Standard. Priznanje je preuzela Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave Poslovne inteligencije.

MAMFORCE Change označava kompanije koje su spremne razviti obiteljsku odgovornost i rodnu jednakost te rade na osvještavanju važnosti jednakih prilika razvoja ženskih karijera, a DADFORCE je priznanje za podršku zaposlenim očevima u osnaživanju njihove roditeljske uloge.

MAMFORCE© je inovativna metoda procjene i poslovne certifikacije koja objedinjuje korporativnu odgovornost prema obitelji i rodnu jednakost, znanstveno je utemeljena i razvijena uz suradnju s vodećim akademskim i međunarodnim institucijama.

 

U našoj kompaniji od samog početka vodimo računa o rodnoj ravnopravnosti. Uistinu Želimo našim kolegama i kolegicama osigurati radne uvjete u kojima se poštuju načela ravnoteže profesionalnog i privatnog života. Pritom svi imaju jednaku mogućnost napredovanja, neovisno o spolu i statusu roditeljstva. MAMFORCE© standard daje nam dodatni vjetar u leđa u primjeni najboljih svjetskih iskustava po pitanju usklađenosti profesionalnog i privatnog života, čime doprinosimo izgradnji sretnog i motiviranog okruženja na poslu. Smjernice i savjeti dobiveni tijekom procjene direktno utječu na izgradnju naše strategije upravljanja ljudskim potencijalima.

Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave Poslovne inteligencije

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije