MED-IT Konferencija u Maroku

 

15253591_10154788261983799_7952200027086282511_n

Od 29. do 30. studenoga u Maroku, održala se MED-IT konferencija na kojoj je Poslovna inteligencija nastupila zajednički s Insayt-om, našim novim partnerom za DWH modele. MED-IT konferencija predstavila je preko 100 izlagača, 1000 Business 2 Business  sastanaka i 30 panela, okruglih stolova i podkonferencija, preko 2500 sudionika, a Poslovnu inteligenciju predstavio je predsjednik Uprave, Dražen Oreščanin.

 

Konferencija je vodeći B2B event za IT industriju u Maroku, koju podupire Ministarstvo industrije, trgovine i digitalne ekonomije Maroka. Namijenjena je stručnjacima iz svijeta IT-a, marketinga i prodaje, inženjerima i decision-maker-ima, a omogućuje targetirane poslovne sastanke i odlična je prilika za povezivanje stranih tvrtki iz područja IT-a.

Više o konferencije saznajte ovdje!

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije