MED-IT Konferencija u Maroku

 

15253591_10154788261983799_7952200027086282511_n

Od 29. do 30. studenoga u Maroku, održala se MED-IT konferencija na kojoj je Poslovna inteligencija nastupila zajednički s Insayt-om, našim novim partnerom za DWH modele. MED-IT konferencija predstavila je preko 100 izlagača, 1000 Business 2 Business  sastanaka i 30 panela, okruglih stolova i podkonferencija, preko 2500 sudionika, a Poslovnu inteligenciju predstavio je predsjednik Uprave, Dražen Oreščanin.

 

Konferencija je vodeći B2B event za IT industriju u Maroku, koju podupire Ministarstvo industrije, trgovine i digitalne ekonomije Maroka. Namijenjena je stručnjacima iz svijeta IT-a, marketinga i prodaje, inženjerima i decision-maker-ima, a omogućuje targetirane poslovne sastanke i odlična je prilika za povezivanje stranih tvrtki iz područja IT-a.

Više o konferencije saznajte ovdje!

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required