MIPRO 2016 konferencija

Od 30. svibnja do 3. lipnja održao se 39. Međunarodni skup za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, elektroniku i mikroelektroniku - MIPRO 2016 u Opatiji. najveći nekomercijalni znanstveno –stručni skup u ovom dijelu Europe.

U sklopu događaja, konzultant odjela Inovacija i Razvoja Poslovne inteligencije, Marko Štajcer predstavio je rad “Using MEAN Stack for Development of GUI in Real-Time Big Data Architecture”. Rad će biti poslan i za objavljivanje u bazi IEEE Xplore. MIPRO je skup bogat i po temama kojima se bavi i po formama prezentiranja sadržaja.

Čine ga deset konferencija posvećenih užim područjima visokih tehnologija, nekoliko okruglih stolova koji analiziraju utjecaj razvoja ICT-a na gospodarski i društveni razvoj, te radionice, seminari, forumi i tematski dani posvećeni različitim tehnološkim temama.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije